Martinović: Vučić završio studije s prosekom 9,44, a vi?

Šef poslaničke grupe SNS-a Aleksandar Martinović fotokopirao je indeks predsednika te partije i predsednika Republike Aleksandra Vučića i rekao danas poslanicima da je predsednik Srbije završio Pravni fakultet sa prosečnom ocenom 9,44.

Prethodnih dana u Skupštini je bilo polemike između vlasti i opozicije "na čijoj strani je pamet", pa je Martinović pozvao pojedince iz opozicije da donesu svoje indekse kako bi uporedili ko je bio bolji student.

"Ja sam danas doneo svoj indeks, ja koji sam glup, koji sam neobrazovan, koji ne pripadam eliti, gospodin (Balša) Božović svoj indeks nije doneo, a fotokopirao sam i indeks predsednika SNS-a i Republike Aleksandra Vučića", rekao je Martinović u parlamentu, a zatim nastavio:

"Pošto mi nemamo šta da krijemo, mi smo narodna partija, otvoreni smo za narod, hoćemo da narod zna sve o nama, evo, ja ću sada da vam pročitam samo neke ocene koje je dobio ovaj neuki, neobrazovani čovek koji ne pripada građanskoj eliti, kojoj pripadaju ovi iz DS-a, a zove se Aleksandar Vučić", primetio je Martinović.

"Završio je Pravni fakultet u Beogradu sa prosečnom ocenom 9,44", izneo je Martinović Vučićev prosek i dodao da je imao desetke iz uvoda u pravo, opšte sociologije, ali i iz političke ekonomije kod Miroljuba Labusa, koji je, kaže, bio Vučićev politički protivnik.

Martinović je krenuo da ređa Vučićeve desetke, pa je tako počeo da priča šta je dobio kod Vesne Rakić Vodinelić, ali nije stigao da pročita do kraja zbog nedostatka vremena, pa je poručio da će nastaviti u sledećem obraćanju.

Tokom narednog obraćanja, Martinović je rekao da je Vučić kod Vesne Rakić Vodinelić iz Građanskog prava imao 10.

 

broj komentara 55 pošalji komentar
(petak, 27. okt 2017, 09:11) - anonymous Sreten P [neregistrovani]

Nekultura drskost i malograđanština ...obostrano

U Srpskoj političkoj kulturi i parlamentu je oduvek vlada malograđanština i teška nekultura...pozicija i opozicija lepo žive od te nekulture..kakve to veze sada ima što je neko završio sa 10 da bi to bila tema rasprave...

(petak, 27. okt 2017, 04:32) - mnc [neregistrovani]

Karakterne osobine...

su primarne na takvom polozaju pa onda ostalo. Strukovno obrazovanje je masjstorluk viseg ili nizeg nivoa. Opste obrazovanje i kultura daju intelektualca.

(petak, 27. okt 2017, 00:34) - Haha [neregistrovani]

Neki veliki dr mr

Sta reci osim: "svaka cast Vucicu!"

(četvrtak, 26. okt 2017, 23:24) - anonymous [neregistrovani]

E ovo je...

Majko mila.

(četvrtak, 26. okt 2017, 22:46) - Zakonom je zabranjeno, [neregistrovani]

pokazivati tuđa dokumenta,

ali u Srbiji je sve moguće!

(četvrtak, 26. okt 2017, 22:21) - Aleksandar [neregistrovani]

Studije

Primer omladini, zapusena usta opoziciji.

(četvrtak, 26. okt 2017, 21:25) - aca [neregistrovani]

Мартиновић: Вучић завршио студије с просеком 9,44, а ви?

Ne treba od Skupštine praviti cirkus i nasedati na provokacije opozicije

(četvrtak, 26. okt 2017, 20:46) - a sta to znaci [neregistrovani]

po toj logici

U skupstinskoj sali ima i profesora pravnog fakultata koji su dali svojim studentima 10 tke !

(četvrtak, 26. okt 2017, 20:23) - anonymous [neregistrovani]

"Naši univerziteti"

Politika treba da bude ubedljiva, što ipak ne znači da je i najuspešnija, a opet, najuspešnije zemlje se obično odlikuju i uspešnim univerzitetima - ako je verovati statistikama. E, sad, političare obično odlikuje i doza umerene satire.

(četvrtak, 26. okt 2017, 17:51) - anonymous [neregistrovani]

obrazovanje

Obrazovanje je veoma vazno,pa zato i ucimo i teramo nasu decu da sto vise i bolje se obrazuju.Vucic je jednom izjaviovrlo iskreno:"Ja sam bio dobar student,ali ne zato sto sam najpametniji nego zato sto sam imogo radio."To mi se strasno dopalo,pa kako da mu covek ne veruje i ne postuje ga?Bravo i samo napred.