Marković: Ana Brnabić nije moj premijer

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je da Ana Brnabić nije njegov premijer.

Tom kratkom izjavom, dostavljenom Tanjugu, Marković je reagovao na odluku predsednika Srbije Aleksandra Vučića da mandat za sastav vlade poveri dosadašnjoj ministarki državne uprave i lokalne samouprave.

Marković je i ranije negativno reagovao na mogućnost da pripadnica LGBT populacije bude na čelu Vlade, a njegov koalicioni partner, predsednik SPS-a Ivica Dačić, isticao je da je to Markovićev odranije poznat lični stav.

broj komentara 5 pošalji komentar
(petak, 16. jun 2017, 01:01) - anonymous [neregistrovani]

Samo se ti ljuti g.Marković

Svoje mišljenje možete izneti g.Marković ali ništa više od toga i kada se donese zakon i neko postavi na vlast poput nje ...morate je poštovati. Dajte primer pustite vaše bidalastine i pljuvanje drugog kao nekad gospodo.

(četvrtak, 15. jun 2017, 22:24) - Marko [neregistrovani]

ccc

Kulturan neki čovek.

(četvrtak, 15. jun 2017, 21:55) - anonymous [neregistrovani]

Zasto ?

Njeno privatno opredjeljenje je njena licna stvar. Oni su tu samo da korektno i posteno rade u funkciji Vlade.
Ona i jeste zato tu. Nisam iz tog svijeta, ali nemam pravo da dajem svoje licno misljenje na tu temu, on pogotovu... Zena je edukovana, govori fluidno dva svjetska jezika, bez licnih interesnih sfera .
Licno mi puno vise smeta kada neko ne razumije jezik koji sada zna pola mlade populacije u Srbiji, ili kada zapjeva Miljacku, pa uvrijedi hiljade nas , za koje su tamo, u Seheru , mostovi poruseni ....zauvijek.

(četvrtak, 15. jun 2017, 21:10) - Bojan [neregistrovani]

Realnost

Ni ja nisam srećan što je Vučić predsednik, ali ono što ne možeš promeniti prosto prihvatiš i ideš dalje kroz život.

(četvrtak, 15. jun 2017, 21:06) - debata [neregistrovani]

posteno

Gospodin je izrazio svoj licni stav, iskreno, i to je za svako postovanje... ne mora svako da se slaze, ali potrebno je priznati da retko ko od politicara izrazava svoje stavove...