Tramp Nikoliću: Podržavamo put Srbije u EU

Predsednik SAD Donald Tramp u pismu zahvalio predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću za čestitku povodom njegovog stupanja na dužnost.

"Toplo pozdravljam čestitku koju ste mi uputili povodom moje predsedničke inauguracije i cenim Vaše ohrabrenje i podršku", ističe se u pismu američkog predsednika, saopšteno je iz Predsedništva.

Donald Tramp je poručio Nikoliću da "ispred naše dve zemlje stoje izazovi koji mogu da budu prevaziđeni putem partnerstva i zajedništva".

"Raspolažemo izvanrednim mogućnostima za unapređenje zajedništva, ciljeva, promovisanje globalne stabilnosti i postizanje mira i prosperiteta. Jedan takav cilj koji mi i dalje podržavamo kao najsigurniji put ka stabilnoj i prosperitetnoj budućnosti Srbije, jeste njeno pridruživanje Evropskoj uniji", poručio je Tramp Nikoliću.

Predsednik SAD je naveo da se raduje jačanju bilateralnih odnosa na temelju zajedničkih vrednosti srpskog i američkog naroda, zaključuje se u saopštenju pres-službe predsednika Srbije.

broj komentara 4 pošalji komentar
(subota, 18. feb 2017, 19:29) - anonymous [neregistrovani]

srbija u ustavnim granicama

Da li podrzavav ulazak Srbije u EU u ustavnim granicama ili u granicama koju su zacrtali njegove prethodnici.

(subota, 18. feb 2017, 09:46) - anonymous [neregistrovani]

Миле Прамасунац

Још само да му неко покаже где је Србија.... Сви се у све мешају, само се грађани Србије низашта не питају о својој судбини.

(subota, 18. feb 2017, 02:05) - anonymous [neregistrovani]

Ovo nema pameti?!

Pred svetom kaze da je EU propala, a ovde podrzava Srbiju u EU - propalitet?!
Ja jesam lud, ali pitam se da li uopste ima nekog pametnog ovde??

(petak, 17. feb 2017, 19:28) - anonymous [neregistrovani]

Tramp!

Hvala puno!