Dragana Trifković isključena iz DSS-a

Demokratska stranka Srbije saopštava da je Dragana Trifković, dosadašnji član Predsedništva, isključena iz DSS-a.

Zbog kontinuiranog grubog kršenja statuta stranke, istupa u javnosti, iznošenja i širenja neistina kojima je zastupala stavove suprotne idejama i stavovima stranke, ugrožavajući na taj način sprovođenje  njene politike, Dragana Trifković, dosadašnji član Predsedništva, isključena je iz Demokratske stranke Srbije, navodi se u saopštenju stranke.
broj komentara 3 pošalji komentar
(sreda, 05. okt 2016, 14:17) - anonymous [neregistrovani]

Sanda Raskovic Ivic jedna je od retkih, na....

.....danasnjoj politickoj sceni Srbije, koja zasluzuje - postovanje!

(sreda, 05. okt 2016, 14:10) - Dragan V. [neregistrovani]

Ponosan na DSS

Bravo, žena pslovala članove stranke na glavnom odboru, vređala po medijima, nazivala DSS mafijaškom strankom, sramotila i blatila jednu gospodsku stranku. Dolaskom Jovanovića se konačno vidi čvrsta ruka, živeo DSS, živela Srbija!

(sreda, 05. okt 2016, 12:00) - Petar [neregistrovani]

žalosno

Žalosno, isključili su Draganu Trifković zato što ima svoje mišljenje, jel ona kao član Predsedništva to ne bi kao mogla po njima da ima. Pa mogli su da je eventualno opomenu i sl, a ne odmah isključenje, za članicu Predsedništva. To govori da je Jovanović koji je tek ušao u stranku posle tri godine i preuzeo je na čudan način, ne trpi drukčije mišljenje. Preti i Sandi, Vukadinoviću i svima drugima koji ne misle kao on. A nije stigao u svojoj naučnoj karijeri od 15 godina da napiše ni jednu jedinu knjigu, čak ni kao koautor.