U Kruševcu otvorena izložba "Necenzurisane laži"

Izložba "Necenzurisane laži" Saveta za informisanje Srpske napredne stranke otvorena je u Kruševcu.

Potpredsednik SNS-a Marko Đurić je tom prilikom rekao da su stvarni autori ove izložbe oni koje je SNS porazio na izborima, a koji su zemlju doveli do dna.

"Mi srpski narpednjaci smo ti koji su na čelu sa Aleksandrom Vučićem te ljude poslali u opoziciju. Ovo su eksponati ali ovo je i ogledalo koje smo postavili pred vas, vas, ljude mržnje, koje smo već vi[e puta porazili na izborima da vam pokažemo da se u Srbiji nikada više neće moći vladati mržnjom", rekao je Đurić.

Funkcioner SNS-a Bratislav Gašić je pozvao građane Kruševca i Rasinskog okruga da u narednih mesec i po dana posete izložbu Informativne službe SNS i sami se uvere šta je to i kako je bilo u Srbiji kad su mediji u pitanju u protekle dve godine.

"Da li postoji cenzura u Srbiji ili su na delu necenzurisane laži, prosudite sami. Dobrodošli", poručio je Gašić.

Analitičar Dejan Vuk Stanković rekao je da u Srbiji ne samo da postoji sloboda govora i mišljenja, već i sloboda koja je zloupotrebljena da se može govoriti bez ikakve odgovornosti i bez ikakve želje da se istraže činjenice i donese merodavan sud.

Izložba je pripremljena sa idejom da se javnosti predoče negativni medijski sadržaji o aktuelnoj vlasti, objavljene u prethodne dve godine.

Izložba je u Beogradu otvorena u julu a tada ju je obišao i premijer Aleksandar Vučić.

broj komentara 0 pošalji komentar