NS: Stabilnost Srbije je prioritet

Nova Srbija izrazila je zabrinutost za bezbednost premijera Aleksandra Vučića i njegove porodice i zatražila od nadležnih da obezbede mir i stabilnost u zemlji i hitno reaguju protiv malobrojnih pojedinaca kojima je, kako navodi, nepoštovanje zakona i haos jedini poligon delovanja.

U saopštenju Nove Srbije navodi se da su politička i ekonomska stabilnost, kao i nastavak reformi ključni prioritet za budućnost Srbije, te da su zbog toga napadi na Vučića neuspeo pokušaj stavljanja u drugi plan rezultata koje Vlada čini u naporima finansijske konsolidacije i privrednog oporavka Srbije.

"Izgradnja infrastrukture, smanjenje nezaposlenosti, otvaranje poglavlja, poseta Kini, Rusiji, pohvale Srbiji zbog odnosa prema migrantskoj krizi su značajni događaji koje pojedini krugovi pokušavaju da stave u drugi plan želeći destabilizaciju Srbije", piše u saopštenju.

Dodaje se da su istovremeno sloboda misli i govora osnovni postulati demokratije koji, ukoliko se zloupotrebe, predstavljaju najgrublji vid urušavanja sistema.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се