NS: Stabilnost Srbije je prioritet

Nova Srbija izrazila je zabrinutost za bezbednost premijera Aleksandra Vučića i njegove porodice i zatražila od nadležnih da obezbede mir i stabilnost u zemlji i hitno reaguju protiv malobrojnih pojedinaca kojima je, kako navodi, nepoštovanje zakona i haos jedini poligon delovanja.

U saopštenju Nove Srbije navodi se da su politička i ekonomska stabilnost, kao i nastavak reformi ključni prioritet za budućnost Srbije, te da su zbog toga napadi na Vučića neuspeo pokušaj stavljanja u drugi plan rezultata koje Vlada čini u naporima finansijske konsolidacije i privrednog oporavka Srbije.

"Izgradnja infrastrukture, smanjenje nezaposlenosti, otvaranje poglavlja, poseta Kini, Rusiji, pohvale Srbiji zbog odnosa prema migrantskoj krizi su značajni događaji koje pojedini krugovi pokušavaju da stave u drugi plan želeći destabilizaciju Srbije", piše u saopštenju.

Dodaje se da su istovremeno sloboda misli i govora osnovni postulati demokratije koji, ukoliko se zloupotrebe, predstavljaju najgrublji vid urušavanja sistema.

broj komentara 1 pošalji komentar
(nedelja, 29. nov 2015, 16:40) - zekis [neregistrovani]

pohvalno

svaka cast novoj srbiji jedina stranka koja se oglasila povodom ovog haosa sve pohvale a vucicu podrska narod srbije je uz vas!!!!!!!

div id="adoceanrsvdcfhklggd">