Nova Srbija: DS nema legitimitet za vladu u senci

Nova Srbija saopštila je da Demokratska stranka nema legitimitet za vladu u senci i da je njeno formiranje "pokušaj ruganja boljima od sebe".

Nova Srbija  smatra i da se demokrate rugaju ekonomskim reformama koje je preduzela Vlada Srbije, a koje daju rezultate na putu oporavka zemlje "od loše i neuspešne politike DS", prenosi Tanjug.

Stranka je u saopštenju ocenila i da su demokrate imale priliku da pokažu znanje i umeće dok su vodili zemlju, ali da su tu priliku propustili.

"Umesto domaćinskog vođenja države, razvoja privrede i ekonomskog oporavka, Demokratska stranka je vodila politiku po 'burazerskom' principu u svoju korist, a na štetu Srbije", smatraju u NS.

Ta stranka tvrdi da je u vreme mandata DS više od 400.000 ljudi ostalo bez posla, a da je Srbija zaduživana nepovoljnim kreditima sa kamatama višim od osam odsto.

NS smatra i da je ideja o formiranju vlade u senci odraz nemoći DS i nesagledavanja realnog stanja u zemlji.

Lider DS Bojan Pajtić, kako se dodaje, "sa šest odsto podrške, nema legitimitet ni za posao premijera koji obavlja u Vojvodini, a kamoli za mesto nekog predsednika vlade, pa taman ona bila i u senci".

 

broj komentara 3 pošalji komentar
(subota, 07. mar 2015, 18:35) - коментатор [neregistrovani]

@СНС је на путу/Сви из дос-а су ружна прошлост

Управо супротно! СНС не срља у пропаст. СНС први пута ради оно што су многи морали да раде пре њих. Тешке и болне реформе, које нико неће волети, али ћемо их сви једног дана хвалити. ДС се понашао као да каса нема дна, а господин Живковић мисли да смо његове приватизације заборавили.

(subota, 07. mar 2015, 17:56) - anonymous [neregistrovani]

SNS je na putu

da ode u proslost! Nema nikakvog boljitka! DS je Srbiju izvukao iz mulja mislovicevskog rezima koji je trajao bezmalo 10 godina (1989-2000)! Posle su se sami poceli ponasati kao oni iz 90-ih i izgubili. Ali je cinjenica da nije bilo DOS. a ne bi bilo ni evropskog puta Srbije, a ni pojave SNS!

(subota, 07. mar 2015, 17:22) - anonymous [neregistrovani]

Skromno pitanje

Ako je DS, koga lično ne volim i koga ja lično vidim, kao nekoga što je unazadio Srbiju, što je više mogao, stvarno za sve to kriv, za šta ga sadašnja vladajuća stranka krivi, gde su hapšenja i zatvorske kazne i oduzimanje nelegalno stečenog kapitala?? Dosta optuživanja i širenje laži a od konkretnog ništa.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">