Čitaj mi!

Živković: Vlada treba da podnese ostavku

Mi smo uvereni da Vlada Srbije mora da podnese ostavku, jer nema nikakvih rezultata, a građanima nije pružila barem nadu da će uskoro biti bolje, kaže predsednik Nove stranke Zoran Živković.

Zoran Živković je, na redovnoj konferenciji za novinare, rekao da bi premijer Aleksandar Vučić odmah morao da podnese ostavku zbog neispunjenih obećanja, poput onog da će predlog budžeta Srbije za 2015. godinu do 10. decembra biti u Skupštini Srbije, prenosi Fonet.

Navodeći razloge zbog kojih smatra da bi Vučić morao da podnese ostavku, Živković je ukazao da i dalje "ostaje sumnja da je fantomska firma 'Asomaku', koja duguje 22 miliona dinara za porez", u vlasništvu premijerovog brata Andreja.

Na današnji dan u registru Agencije za privredne registre i dalje se kao vlasnik te firme navodi brat premijera, objasnio je Živković i dodao da pitanje da li je lična karta Andreja Vučića falsifikovana ili ne mora da se reši u sudskom postupku.

Zapitao je i zbog čega bi neko 2010. godine, kada je osnovana firma "Asomaku", falsifikovao ličnu kartu Andreja Vučića, kada je u to vreme njegov brat bio samo jedan od velikog broja političara u Srbiji.

Živković je upitao i zbog čega se ne ispita sa kim je sve poslovala firma "Asomaku" koja je imala promet veći od 300 miliona dinara.

broj komentara 7 pošalji komentar
(četvrtak, 11. dec 2014, 08:46) - Mica [neregistrovani]

A moral...?

Ume li gospodin da se bar u sebi zapita:A šta sam dobro ja doneo ovom narodu..ako nema ni hrabrosti,ni obraza ,ni morala, da to javno kaže? Najlakše mu je da kritikuje i spletkari. To samo govori, najviše, o njemu samom.

(sreda, 10. dec 2014, 19:54) - anonymous [neregistrovani]

secanje

G.Zivkovicu secate se ovoga:
200.000 novih radnih mesta!
Cuvajmo radna mesta !
Pomognimo narodne kuhinje !
To su sve vasi slogani, ali je takodje tacno da ova vlada u jurnjavi za EU ne uspeva nama gradjanima da donese nikakav boljitak.

(sreda, 10. dec 2014, 18:22) - anonymous [neregistrovani]

,,,,,

videli smo kako nam je bilo dok ste vi bili na vlasti,sad pustimo malo njih da vidimo sta oni znaju.

(sreda, 10. dec 2014, 17:16) - anonymous [neregistrovani]

hvala vam

sto ste nam deset godina davali nadu za bolji zivot koji nismo ostvarili. Vase je demokratsko pravo da mislite i govorite sta hocete, ali nemojte se nadati nicemu.

(sreda, 10. dec 2014, 16:15) - anonymous [neregistrovani]

tako je

covek je u pravu

(sreda, 10. dec 2014, 16:13) - anonymous [neregistrovani]

e da

dok ste vi bili na vlasti narod u Srbiji je "uzivao"?.

(sreda, 10. dec 2014, 15:17) - anonymous [neregistrovani]

A on?

Šta bi on trebalo da uradi?

div id="adoceanrsvdcfhklggd">