Читај ми!

Polemika SNS-a i sindikata "Sloga"

Posle ocene Udruženih sindikata Srbije "Sloga" da je neprihvatljiva politika jačanja privatnog sektora, koju je Aleksandar Vučić danas najavio, SNS podseća da je na čelu tog sindikata kandidat za poslanika DS-a. Ne bavimo se politikom, odgovara sindikat.

Udruženi sindikati Srbije "Sloga" saopštili su da je neprihvatljiva najava predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića da će, kao budući premijer, voditi politiku agresivnog jačanja privatnog sektora radi štednje u javnom, preneo je Tanjug.

Vučićeva današnja najava "pokazuje da nova vlada Srbije neće sprovoditi sistem poput Austrije i Nemačke, već isključivo agresivnu tačerovsku anglosaksonsku socijalnu politiku u kojoj će briga za profit biti jedini parametar", navodi se u saopštenju sindikata "Sloga" koje je potpisao predsednik tog sindikata Željko Veselinović.

Povodom tog saopštenja, Srpska napredna stranka u stranačkom saopštenju podseća da je Željko Veselinović kandidata za poslanika Demokratske stranke, prenosi Fonet.

Građani nedvosmisleno pokazali šta misle o njima i njihovoj politici, na izborima 16. marta, navodi se u saopštenju SNS-a.

"Podsećamo da su upravo demokrate uvele javašluk na velika vrata, i da je za vreme njihove vladavine Srbija dovedena na ivicu propasti, navedeno je u odgovoru službe za informisanje SNS, uz napomenu da je u 'vreme mandata DS-a 400.000 ljudi ostalo bez posla'", stoji u saopštenju naprednjaka.

Posle reagovanja SNS-a, "Sloga" je izdala još jedno saopštenje, u kojem navodi da SNS pokušava sindikalnu politiku da prebaci u domen politike time što ukazuje da je "predsednik Udruženih sindikata Srbije "Sloga" kandidat za poslanika DS", prenosi Fonet.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи