URS: Novosadska uprava kao pre jednog veka

Novosadski odbor URS-a zalaže se za uvođenje elektronske komunikacije između građana i zaposlenih u gradskoj upravi, ali je ustanovio da u Gradskoj upravi u Novom Sadu ne primaju elektronski popunjene obrzace.

Ujedinjeni regioni Srbije (URS) ocenili su da šalterske službe u Gradskoj upravi u Novom Sadu rade sporo "kao pre 100 godina".

Novosadski odbor URS-a naveo je u saopštenju za javnost da su članovi te stranke na šalteru u Gradskoj upravi želeli da predaju prijavu aktivnosti na uredno popunjenom elektronskom obrascu, ali je šalterska službenica tražila da se isti takav obrazac popuni ručno.

"Da li su na šalterima u gradskoj upravi svesni činjenice da smo zakoračili u drugu deceniju 21. veka? Da li je reč samo o lošoj praksi ili o činjenici da su danas raspisani parlamentarni izbori, pa se samim tim primenjuje 'specifičan odnos' prema strankama i partijama koje su trenutno u opoziciji", navodi se u saopštenju za javnost.

URS je dodao da se snažno zalaže za uvođenje elektronske komunikacije između građana i zaposlenih u gradskoj upravi, jer je reč o tekovinama savremene civilizacije, koje olakšavaju i ulepšavaju svakodnevicu građanima.

broj komentara 0 pošalji komentar