Читај ми!

URS formira stranku

Ujedinjeni regioni Srbije formiraće stranku istog naziva. Sednicu Uprave URS-a će biti održana u novembru. Formiran Politički savet i Statutarna komisija koji će pripremiti programsku i normativnu dokumentaciju.

Predsedništvo Ujedinjenih regiona Srbije odlučilo je da započne formiranje stranke.

Predsedništvo URS-a jednoglasno je odlučilo da počnu pripreme za prerastanje URS-a u jedinstvenu političku stranku istog imena, javlja Beta.

Saopšteno je da su formirani i Politički savet i Statutarna komisija koji treba da pripreme programsku i normativnu dokumentaciju za sednicu Uprave URS-a, koja će biti održana u novembru.

Na sednici Uprave biće donete odluke o toku i načinu udruživanja više od 40 nacionalnih, regionalnih i lokalnih stranaka i grupa građana u jedinstvenu političku stranku koja bi nosila ime Ujedinjeni regioni Srbije.

Prioritet delovanja URS-a i dalje će biti borba za decentralizaciju i razvoj svih regiona Srbije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво