Читај ми!

Vremenska prognoza 6. februar

U većem delu zemlje vedro, ali biće to zubato sunce, samo na planinama sa snegom. Arktički vazduh zahvatio je Balkan, ali i gotovo čitavu Evrope. Ledeni dani u većem delu Srbije potrajaće do petka. Sutra jutarnja temperatura u nižim predelima od -12 do -5, najviša dnevna od -3 do 2 stepena. U Beogradu vedro i hladno. Ujutru -8, dnevna temperautra do nule.

 

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

 

06.02.2023. Ponedeljak: Ujutro umeren i jak mraz. U toku dana na severu i istoku Srbije pretežno sunčano, a u ostalim krajevima umereno do potpuno oblačno uz provejavanje slabog snega. Vetar slab i umeren, u planinskim predelima povremeno jak, severozapadni. Najniža temperatura od -12 do -5, najviša od -3 do 2 stepena. Upozorenje: U nižim predelima Tmin < -10 stepeni, verovatnoća 90%. U planinskim predelima Tmin < -15 stepeni, verovatnoća 95%.

07.02.2023. Utorak: Ujutro umeren i jak mraz. U toku dana pretežno sunčano i hladno, povremeno uz umerenu oblačnost naročito na zapadu i jugozapadu Srbije. Vetar slab, na jugu i istoku Srbije i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura od -12 do -5, a najviša od -2 do 2 stepena. Upozorenje: U nižim predelima Tmin < -10 stepeni, verovatnoća 90%. U planinskim predelima Tmin < -15 stepeni, verovatnoća 95%.

08.02.2023. Sreda: Ujutro umeren i jak mraz. U toku dana pretežno sunčano i hladno, povremeno uz umerenu oblačnost naročito na zapadu i jugozapadu Srbije. Vetar slab, na jugu i istoku Srbije i umeren, severni, uveče u skretanju na istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od -12 do -5, a najviša od -2 do 2 stepena. Upozorenje: U nižim predelima Tmin < -10 stepeni, verovatnoća 90%. U planinskim predelima Tmin < -15 stepeni, verovatnoća 95%

09.02.2023. Četvrtak: Ujutro umeren i jak mraz. U toku dana pretežno sunčano i hladno. Vetar slab i umeren, u košavskom području povremeno i jak jugoistočni. Najniža temperatura od -12 do -5, a najviša od -2 do 2 stepena. Upozorenje: U nižim predelima Tmin < -10 stepeni, verovatnoća 90%. U planinskim predelima Tmin < -15 stepeni, verovatnoća 95%

 

четвртак, 28. март 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво