Читај ми!

Prvog zimskog dana pretežno sunčano, temperatura do 11 stepeni

Prvog zimskog dana pretežno sunčano. Kratkotrajna kiša moguća je samo na severu zemlje. Najviša dnevna temperatura od 5 do 11 stepeni. U glavnom gradu i sunce i oblaci, a moguća je i slaba kiša, temperatura do 9 stepeni.

Četvrtak ujutro u većem delu centralne i južne Srbije pretežno vedro uz slab do umeren mraz i lokalno maglu, koja će se ponegde po kotlinama zadržavati pre podne. U toku dana pretežno sunčano.

Na severu Srbije oblačno, ponegde s kratkotrajnom kišom. Naoblačenje će se krajem dana proširiti na centralnu i zapadnu Srbiju.

Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od -5 na istoku i jugu Srbije do 3 u Vojvodini, a najviša od 5 u Timočkoj Krajini do stepeni na zapadu Srbije. 

Krajem radne nedelje ujutro na jugozapadu i jugu Srbije slab do umeren mraz i lokalna pojava magle. Tokom dana malo i umereno oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab do umeren južni i jugozapadni, na istoku Srbije zapadni. Najniža temperatura -5 do 6, najviša od 7 do 15 stepeni. Tokom noći na severu naoblačenje, ponegde sa slabom kišom.

U subotu ujutro samo na jugu Srbije slab mraz. Tokom dana umereno do potpuno oblačno, u severnoj, centralnoj i istočnoj Srbiji ponegde sa slabom kišom. Vetar slab, na istoku i umeren, zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura od -2 do 7, najviša od 9 do 15 stepeni.

Malo i umereno oblačno u nedelju u centralnim i južnim predelima sa sunčanim periodima. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od 1 do 8, najviša od 11 do 16 stepeni. 

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво