Читај ми!

Vremenska prognoza 5. decembar

Ujutru i pre podne se očekuju jaki udari, a potom će košava oslabiti. Biće suvo sa sunčanim periodima, jedino je u Timočkoj Krajini moguća slaba kiša. Ujutru ponegde samo stepen, tokom dana do 15 stepeni. U Beogradu pretežno sunčano i toplije. Vetar će oslabiti pre podne. Temperatura oko 12 stepeni.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

05.12.2022. Ponedeljak: Ujutru po kotlinama i dolinama reka južne, jugozapadne i zapadne Srbije mestimično magla. Tokom dana suvo sa sunčanim intervalima, osim na istoku i jugoistoku zemlje, gde će se zadržati umereno do potpuno oblačno, a u Timočkoj Krajini moguća je slaba kiša ili rosulja. Vetar slab i umeren, u košavskom području jak i olujni, jugoistočni, sa najjačim udarima ujutru. Jutarnja temperatura od 1 do 7, najviša dnevna od 9 do 15, u Negotinskoj Krajini oko 5 stepeni. Upozorenje: Udari vetra > 24 m/s, verovatnoća 85%. MAGLA - Horizontalna vidljivost < 200 m, verovatnoća 70%

06.12.2022. Utorak: Umereno do potpuno oblačno, pre podne sa kišom na severu i zapadu, a od sredine dana i u ostalim predelima Srbije. Vetar ujutru i pre podne slab i umeren, u košavskom području i jak jugoistočni, posle podne u slabljenju i skretanju na severozapadni pravac. Najniža temperatura od 3 do 6, a najviša od 8 do 13 stepeni.

07.12.2022. Sreda: Umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom. Vetar slab do umeren, istočni i severoistočni. Najniža temperatura od 3 do 6, a najviša od 8 do 14 stepeni.

08.12.2022. Četvrtak: Umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom. Vetar slab do umeren, istočni i jugoistočni, posle podne u košavskom području jak jugoistočni, a krajem dana u južnom Banatu i Pomoravlju povremeno i olujne jačine. Najniža temperatura od 3 do 6, a najviša od 8 do 14 stepeni. Upozorenje:Udari vetra > 17 m/s, verovatnoća 80%. 

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 09.12.2022. do 13.12.2022.)
Umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom. U košavskom području će ponovo u petak duvati umeren i jak jugoistočni vetar koji će na jugu Banata imati i olujne udare, a u subotu biti u skretanju na umeren i jak severozapadni.

петак, 29. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво