Vremenska prognoza 2. decembar

Ujutru i pre podne mestimično slaba kiša i susnežica, a u Timočkoj Krajini i slab sneg. Posle podne suvo, na jugu sa sunčanim periodima. Ujutru temperatura od nule do 3 stepena, tokom dana do 9 stepeni. U Beogradu ujutru kratkotrajna kiša, a u višim delovima grada moguća je i susnežica. Tokom dana suvo, uz temperatururu oko 6 stepeni.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

02.12.2022. Petak: Umereno do potpuno oblačno. Ujutro i pre podne slaba kiša i susnežica očekuju se na severu i zapadu Srbije, a u Timočkoj Krajini slab sneg. Posle podne u svim krajevima suvo, a na jugu i sa sunčanim periodima. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni, u donjem Podunavlju i Pomoravlju povremeno jak. Najniža temperatura od 0 do 3, a najviša od 3 u Timočkoj Krajini i na severu Vojvodine do 9 stepeni na jugu Srbije.

03.12.2022. Subota: Nakon jutarnje magle po kotlinama i dolinama zapadne i južne Srbije, u toku dana biće umereno do potpuno oblačno i suvo. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni, tokom dana u košavskom području u pojačanju, pa se uveče očekuju i udari olujne jačine. Najniža temperatura od 0 do 3, a najviša od 4 do 9 stepeni. Uporozenja: Udari vetra > 24 m/s, verovatnoća 70%. MAGLA - Horizontalna vidljivost < 200 m, verovatnoća 80%.

04.12.2022. Nedelja: Pretežno oblačno, mestimično sa kišom. Vetar slab i umeren, u košavskom području jak i olujni, a na jugu Banata sa udarima orkanske jačine. Najniža temperatura od 3 do 6, a najviša od 8 do 13, na istoku Srbije oko 5 stepeni. Uporozenja: Udari vetra > 28 m/s, verovatnoća 80%.

05.12.2022. Ponedeljak: Pretežno oblačno i u većem delu suvo, samo krajem dana na severozapadu zemlje kiša. Vetar slab i umeren, u košavskom području jak i olujni, tokom dana u slabljenju. Najniža temperatura od 3 do 6, a najviša od 10 do 14, na istoku Srbije oko 6 stepeni. Uporozenja: Udari vetra > 24 m/s, verovatnoća 80%.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 06.12.2022. do 10.12.2022.)
Promenljivo, povremeno s kišom, a sredinom sedmice jugoistočni vetar ponovo u pojačanju.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво