Vremenska prognoza 26. novembar

Ponovo naoblačenje, a uveče i padavine. Veći deo dana biće suvo, a uveče na zapadu i jugozapadu kiša, u brdsko-planinskim predelima sneg. Biće i svežije 2-3 stepena. Ujutru slab mraz, a najviša dnevna do 10 stepeni. U Beogradu, posle jutarnje magle, umereno oblačno, i najviše 8 stepeni.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

26.11.2022. Subota: Ujutru magla i mestimično slab mraz. Tokom dana umereno do potpuno oblačno i suvo. Uveče na zapadu i jugozapadu Srbije mestimično sa kišom, u planinakim predelima i snegom, uz formiranje manjeg snežnog pokrivača. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura od -2 do 3, najviša od 8 do 10 stepeni. Uporozenja: Sneg, formiranje manjeg snežnog pokrivača, verovatnoća 85%.

27.11.2022. Nedelja: Umereno do potpuno oblačno, na severu uglavmnom suvo, a u ostalom delu u nižim predelima mestimično sa kišom i susnežicom, na jugu ponegde i sa snegom, dok će na planinama biti sa snegom uz dalje povećanje visine snežnog pokrivača. Vetar slab, severnih pravaca. Najniža temperatura od 0 do 4, najviša od 4 do 7 stepeni. Uporozenja: Sneg, formiranje manjeg snežnog pokrivača, verovatnoća 90%.

28.11.2022 Ponedeljak: Umereno oblačno i uglavnom suvo, samo još na jugu i istoku ponegde sa slabom kišom ili susnežicom, a na planinama sa slabim snegom. Vetar slab, u košavskom području i umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od -1 do 3, a najviša od 4 do 7 stepeni.

29.11.2022. Utorak: Umereno oblačno i uglavnom suvo, samo još ujutru ponegde na istoku sa slabim padavinama. Vetar slab i umeren, u košavskom području jak, povremeno i olujni, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od -1 do 3, a najviša od 5 do 8 stepeni. Uporozenja: Udari vetra > 17m/s, verovatnoća 90%.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 30.11.2022. do 04.12.2022.)
Tokom celog perioda umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom u nižim predelima i snegom u višim. U sredu vetrovito, u košavskom području jak i olujni jugoistočni vetar koji će od četrvtka biti u slabljenju.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво