Читај ми!

Vremenska prognoza 24. novembar

Ujutru u nekim delovima zemlje magla. Tokom dana oblačno, ponegde kiša. Na visokim planinama biće i malo snega. Najniža temperatura 2, tokom dana do 11 stepeni.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

24.11.2022. Četvrtak: Ujutro po kotlinama i rečnim dolinama mestimično magla. Tokom dana umereno do potpuno oblačno, u Banatu, istočnoj i južnoj Srbiji ponegde sa slabom kišom, a na visokim planinama sa kratkotrajnim snegom. Vetar slab i umeren, na istoku Srbije povremeno i jak zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 2 do 7 stepeni, najviša od 7 do 11 stepeni. Upozorenje: MAGLA-Horizontalna vidljivost <200m, verovatnoća 90%.

25.11.2022. Petak: Umereno oblačno sa sunčanim intervalima i u većem delu suvo, osim u Banatu, na istoku i jugoistoku gde se ponegde očekuje lokalna pojava kratkotrajne kiše, a na planinama slab sneg. Vetar slab i umeren zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 2 do 7 stepeni, najviša od 8 do 12 stepeni.

26.11.2022. Subota: Novo naoblačenje uz pad temperature s kišom u nižim i snegom u višim predelima, naročito na zapadu i jugozapadu Srbije gde će ponovo doći do formiranja snežnog pokrivača. Vetar slab, na istoku i umeren severni i severozapadni. Najniža temperatura od -2 do 3 stepena, najviša od 5 do 9 stepeni. Upozorenje: Sneg, formiranje manjeg snežnog pokrivača, verovatnoća 85%.

27.11.2022. Nedelja: Umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom uz dalje povećanje visine snežnog pokrivača na jugozapadu zemlje. Vetar slab, na jugozapadu i umeren severni i severozapadni. Najniža temperatura od 0 do 4 stepena, najviša od 4 do 8 stepeni. Upozorenje: Sneg, formiranje manjeg snežnog pokrivača, verovatnoća 90%.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 28.11.2022. do 02.12.2022.)
Umereno oblačno, u ponedeljak još ujutro i pre podne na istoku i jugu se očekuje slaba kiša, na planinama slab sneg. Od utoraka suvo, a novo naoblačenje sa kišom u nižim i snegom u brdsko-planinskim predelima očekuje se od četvrtka.

субота, 18. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара