Čitaj mi!

Na severu suvo, u ostatku zemlje oblačno sa kišom – temperatura do 16 stepeni

Nešto svežiji vazduh stiže u naše krajeve. Oblačno, mestimično s kišom, na planinama sa snegom. Suvo samo na severu zemlje. Najviša dnevna temperatura od 11 do 16 stepeni.

Umereno do potpuno oblačno i hladnije, u centralnim i južnim predelima mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima, na visokim planinama i sa kratkotrajnim snegom.

U Vojvodini promenljivo uz smenu sunčanih i oblačnih intervala. Vetar slab i umeren, na istoku i u planinskim predelima povremeno i jak severozapadni.

Najniža temperatura od 4 do 10, najviša od 11 do 16 stepeni.

U subotu ujutru ponegde kratkotrajna magla. U toku dana promenljivo oblačno, u brdsko-planinskim predelima još ponegde sa kratkotrajnom kišom, a na visokim planinama iznad 1 500 m i sa kratkotrajnim snegom. Vetar slab i umeren, u planinskim predelima povremeno i jak istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 3 do 8, najviša od 12 do 15 stepeni.

U nedelju po kotlinama, nizijama i dolinama reka jutarnja magla ili niska oblačnost, koja će se ponegde zadržati i duže tokom dana. U ostalim predelima pretežno sunčano i malo toplije. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 2 do 7 , najviša od 14 do 18 stepeni.