Читај ми!

Vremenska prognoza 11. novembar

Nešto svežiji vazduh stiže u naše krajeve. Oblačno, mestimično s kišom, na planinama sa snegom. Suvo samo na severu zemlje. Najviša dnevna temperatura od 11 do 16 stepeni. U glavnom gradu i sunce i oblaci, temperatura do 14 stepeni.

11.11.2022. Petak Umereno do potpuno oblačno i hladnije, u centralnim i južnim predelima mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima, na visokim planinama i sa kratkotrajnim snegom. U Vojvodini promenljivo uz smenu sunčanih i oblačnih intervala. Vetar slab i umeren, na istoku i u planinskim predelima povremeno i jak severozapadni. Najniža temperatura od 4 do 10 , najviša od 11 do 16 stepeni.

12.11.2022. Subota Ujutro ponegde kratkotrajna magla. U toku dana promenljivo oblačno, u brdsko-planinskim predelima još ponegde sa kratkotrajnom kišom, a na visokim planinama iznad 1 500 m i sa kratkotrajnim snegom. Vetar slab i umeren, u planinskim predelima povremeno i jak istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 3 do 8, najviša od 12 do 15 stepeni.

13.11.2022. Nedelja Po kotlinama, nizijama i dolinama reka jutarnja magla ili niska oblačnost, koja će se ponegde zadržati i duže tokom dana. U ostalim predelima pretežno sunčano i malo toplije. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 2 do 7 , najviša od 14 do 18 stepeni.

14.11.2022. Ponedeljak Po kotlinama, nizijama i dolinama reka jutarnja magla ili niska oblačnost, koja će se ponegde zadržati i duže tokom dana. U ostalim predelima pretežno sunčano. Vetar slab, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 2 do 6 , najviša dnevna od 11 do 17 stepeni.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво