Читај ми!

Vremenska prognoza 8. oktobar

Jutro sveže, po kotlinama, dolinama i visoravnima mestimično s maglom. Tokom dana suvo, uz smenu sunca i oblaka. Biće malo toplije, najviša dnevna temperatura od 21 stepen do 25 stepeni. U Beogradu umereno oblačno sa sunčanim periodima. U najtoplijem delu dana oko 25 stepeni.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

07.10.2022. Petak: Do kraja dana pretežno sunčano, uz malu i umerenu oblačnost. Vetar slab jugoistočni, koji će uveče i noću u košavskom području biti u pojačanju. Najviša dnevna temperatura od 21 do 24 stepena.

08.10.2022. Subota: Ujutru sveže, po kotlinama, rečnim dolinama i na visoravnima zapadne i južne Srbije mestimično magla. Tokom dana malo i umereno oblačno, stabilno i suvo vreme sa sunčanim intervalima. Vetar slab i umeren jugoistočni, krajem dana i tokom noći na severu u skretanju na severozapadni pravac. Najniža temperatura od 4 do 12 stepeni, a najviša dnevna od 21 do 25 stepeni.

09.10.2022. Nedelja: Prolazno naoblačenje uz pad temperature i pojačan severozapadni vetar, ponegde sa slabom, kratkotrajnom kišom. Vetar slab i umeren, na severu i istoku povremeno i jak severozapadni. Najniža temperatura od 5 do 12 stepeni, a najviša od 18 do 24 stepena.

10.10.2022. Ponedeljak: Jutro hladno, po kotlinama i dolinama reka i maglovito. Tokom dana malo i umereno oblačno, suvo i toplo. Vetar slab, u košavskom području umeren, a na jugu Banata povremeno jak, jugoistočni. Najniža temperatura od 6 do 11 stepeni, a najviša od 20 do 23 stepena.

11.10.2022. Utorak: Pretežno oblačno, malo svežije mestimično sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima. Vetar slab i umeren, ujutru jugoistočni, a tokom dana u skretnju na istočni i severoistočni pravac. Najniža temperatura od 8 do 12 stepeni, a najviša od 17 do 21 stepen.

уторак, 16. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво