Читај ми!

Vremenska prognoza 23. septembar

Prvog jesenjeg dana smena sunca i oblaka, ali biće i oblačnosti koja će uslovljavati kišu, pljuskove i grmljavinu. Jutro hladno, ponegde sa slabim mrazem, tokom dana toplije, od 16 do 20 stepeni. U glavnom gradu sunce i oblaci. Temperatura do 18 stepeni.

 

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

22.09.2022. Četvrtak: Promenljivo i hladno uz smenu sunčanih i oblačnih intervala, a povremeno se očekuje i kratkotrajna kiša ili lokalni pljusak koji ponegde može biti praćen grmljavinom. Vetar slab do umeren, na istoku povremeno i jak, zapadni i severozapadni. Najviša dnevna temperatura od 15 do 19 stepeni.

23.09.2022. Petak: Ujutro hladno, mestimično uz maglu i nisku oblačnost. U toku dana promenljivo uz smenu sunčanih i oblačnih intervala i lokalne pojave kratkotrajne kiše ili pljuska. Vetar slab i umeren, na istoku Srbije povremeno jak, zapadni i severozapadni, u toku noći u skretanju na južni. Najniža temperatura od 2 do 10 stepeni, a najviša od 16 do 20 stepeni. Upozorenje: Mraz - Tmin<0 stepeni ili prizemni mraz, verovatnoća 90%.

24.09.2022. Subota: Ujutru hladno, u nižim predelima ponegde sa uslovima za slab prizemni mraz, dok se na visokim planinama očekuju slab mraz na 2 m visine. Tokom dana malo do umereno oblačno, suvo i osetno toplije. Vetar slab do umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 3 do 8 stepeni, a najviša od 19 do 23 stepena. Upozorenje: Mraz - Tmin<0 stepeni ili prizemni mraz, verovatnoća 90%.

25.09.2022. Nedelja: Postepeno povećanje oblačnosti sa jugozapada i zapada, a posle podne i uveče mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom na severu, zapadu i jugozapadu zemlje. Vetar slab i umeren, na jugu Banata povremeno i jak, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 5 do 12 stepeni, a najviša od 21 do 25 stepeni.

26.09.2022. Ponedeljak: Umereno do potpuno oblačno, ali relativno toplo vreme, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, posebno u severnim, zapadnim i jugozapadnim predelima. Vetar slab i umeren, u Banatu povremeno i jak, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 8 do 16 stepeni, a najviša od 22 do 26 stepeni. Upozorenje: Lokalna pojava grmljavina, verovatnoća 80%.

среда, 17. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво