Читај ми!

Vremenska prognoza - 6. septembar

Do kraja dana u većem delu Srbije pretežno sunčano, na istoku i u planinskim krajevima umereno oblačno, moguća je slaba, kratkotrajna kiša. Vetar slab, istočni i jugoistočni, u brdsko-planinskim predelima promenljiv. Najviša dnevna temperatura od 26 do 29 stepeni. Sutra i učetvrtak jutra sveža, ponegde sa maglom. Tokom dana pretežno sunčano i toplo, maksimalna temperatura od 27 do 31 stepen. U košavskom području jugoistočni vetar u pojačanju. U četvrtak posle podne postepeno naoblačenje. Krajem dana i tokom noći na severu i zapadu, a u petak i u ostalim krajevima kiša, pljuskovi i grmljavina uz manji pad temperature.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

06.09.2022. Utorak: Ujutru po kotlinama i duž rečnih tokova lokalna pojava kratkotrajne magle. Tokom dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab istočni i jugoistočni, u brdsko-planinskim predelima promenljiv. Najniža temperatura od 10 do 16, najviša dnevna od 26 do 28 stepeni.

07.09.2022. Sreda: Ujutru po kotlinama i dolinama reka kratkotrajna magla. Tokom dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 12 do 18, najviša dnevna od 26 do 30 stepeni.

08.09.2022. Četvrtak: Ujutru po kotlinama i dolinama reka kratkotrajna magla. Tokom dana pretežno sunčano i toplo, uz postepeno povećanje oblačnosti u drugom delu dana. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni, na jugu Banata umeren i jak. Najniža temperatura od 14 do 19, najviša dnevna od 28 do 31 stepen. Krajem dana i tokom noći na severu i zapadu zemlje naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

09.09.2022. Petak: Naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom koje je tokom noći i jutra zahvatilo severne i zapadne, tokom dana proširiće se i na ostale predele Srbije. Vetar će biti u skretanju na slab i umeren severozapadni, a temperatura će biti u postepenom padu, osim na krajnjem jugu zemlje gde će se i dalje zadržati toplije vreme. Jutarnja temperatura od 15 do 19, najviša dnevna od 25 na severozapadu do 31 stepen na jugu. Uporozenja: Lokalna pojava grmljavina, verovatnoća 90%. Količina padavina ≥10 l/m² u periodu do 3h, verovatnoća 85%.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 10.09.2022. do 14.09.2022.)
Promenljivo oblačno, nestabilno i svežije mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

субота, 18. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара