Читај ми!

Vremenska prognoza - 2. septembar

U Srbiji oblačno i osetno hladnije. Na severozapadu, zapadu i jugozapadu uglavnom suvo, u ostalim krajevima kiša i lokalni pljuskovi i grmljavina. Posle podne i uveče postepen prestanak padavina. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najviša dnevna temperatura od 17 do 21 stepen. Prvog dana vikenda promenljivo i toplije, na severu i zapadu duži sunčani intervali. Kratkotrajna kiša ponegde na istoku i u planinskim predelima. Promenljivo do utorka. Više padavina u nedelju. U ponedeljak ponegde kratkotrajna kiša.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

02.09.2022. Petak: Oblačno i osetno hladnije, na severozapadu Srbije suvo, a u ostalim krajevima s kišom, na jugu i istoku i sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom i mestimično obilnijim padavinama, naročito u prvom delu dana. Posle podne i uveče postepen prestanak padavina, a sa severozapada i delimično razvedravanje. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 13 do 18 stepeni, a najviša od 17 do 23 stepena. Upozorenje: Lokalna pojava grmljavina, verovatnoća 90%. Količina padavina ≥ 40 l/m² u periodu do 24 h, verovatnoća 90%.

03.09.2022. Subota: Promenljivo oblačno, suvo i ponovo toplije, na severu i zapadu Srbije sa dužim sunčanim intervalima, naročito ujutro i pre podne. Kratkotrajna kiša moguća je samo na istoku Srbije i u planinskim predelima. Vetar slab, promenljiv, uveče i u toku noći u skretanju na jugoistočni, a u južnom Banatu i u pojačanju. Najniža temperatura od 10 do 15 stepeni, a najviša od 23 do 26 stepeni

04.09.2022. Nedelja: Nestabilno uz smenu sunčanih intervala i lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, u južnom Banatu ujutro i pre podne povremeno jak, jugoistočni. Najniža temperatura od 9 do 16 stepeni, a najviša od 25 do 29 stepeni. Upozorenje: Lokalna pojava grmljavina, verovatnoća 80%.

05.09.2022. Ponedeljak: Promenljivo oblačno, ponegde s kratkotrajnom kišom. Vetar slab i umeren, severni. Najniža temperatura od 12 do 17 stepeni, a najviša od 26 do 29 stepeni.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 06.09.2022. do 10.09.2022.)
Suvo i stabilnije vreme u odnosu na prethodni period uz dalji porast temperature na vrednosti oko 30 stepeni. 

четвртак, 02. мај 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво