Vremenska prognoza - 10. april

Najviše padavina prognozirano je za večeras. U nižim predelima kiša, a na planine će se vratiti zima i doneti 5 do 10 cm snega. Brzo se premešta ova oblačnost ka jugu. Sutra povremeno padavnine, a već popodne na severu razvedravanje. Biće vetrovito. Hladniji vazduh premešta ka jugu. Sutra 10 stepeni hladnije nego danas. Ujutru od 2 do 7 stepeni, najviša dnevna od 8 do 14. U Beogradu subotnje veče vetrovito i kišovito. Sutra povremeno padavine, a kasnije posle podne razvedravanje. Najviša dnevna samo 11 stepeni.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

10.04.2022. Nedelja: Pretežno oblačno, hladnije i vetrovito, mestimično s kratkotrajnom kišom, na planinama sa snegom. Posle podne na severozapadu, a uveče i noću i u ostalim krajevima razvedravanje. Vetar umeren i jak, severozapadni, na istoku Srbije sa udarima olujne jačine. Najniža temperatura od 2 do 7, a najviša od 8 na jugu do 14 stepeni na krajnjem severu. Upozorenje: Udari vetra > 17 m/s, Sneg (jugozapadna Srbija), verovatnoća 95 %.

11.04.2022. Ponedeljak: Ujutro hladno sa prizemnim mrazem, a u Vojvodini ponegde i slab mraz na 2 m visine. Pre podne pretežno sunčano. Sredinom dana i posle podne promenljivo oblačno, na istoku Srbije ponegde kratkotrajna kiša, a na planinama kratkotrajan sneg.  Vetar umeren i jak severozapadni. Najniža temperatura od -1 do 6, a najviša od 11 do 16 stepeni. Upozorenje: Tmin < 0stepeni, verovatnoća: 80%.

12.04.2022. Utorak: Ujutro hladno. Prizemni mraz se očekuje u svim krajevima, a u centralnim i južnim delovima Srbije lokalno i mraz na 2 m. U toku dana pretežno sunčano i toplije. Vetar slab, promenljivog pravca. Najniža temperatura od -3 do 5, a najviša od 17 do 21 stepeni. Upozorenje: Tmin < 0stepeni, verovatnoća: 80%.

13.04.2022. Sreda: Ujutro hladno sa prizemnim mrazem. U toku dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, istočni i severoistočni. Najniža temperatura od 0 do 7, a najviša od 18 do  22 stepena.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 14.04.2022. do 18.04.2022.)
U četvrtak ujutro hladno sa prizemnim mrazem. U toku dana pretežno sunčano i toplo. U petak i subotu prolazno naoblačenje sa padom temperature i kišom ponegde. Na planinama slab sneg. U nedelju i ponedeljak toplije i u većem delu suvo sa sunčanim intervalima.

четвртак, 28. март 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво