Читај ми!

Vremenska prognoza - 31. mart

Do kraja sedmice pretežno oblačno i postepeno hladnije, u petak i subotu mestimično kiša i lokalno obilnije padavine. U subotu će na planinama kiša preći u sneg, a u noći ka nedelji kratkotrajan sneg ponegde se očekuje i u nižim predelima. U nedelju u većini krajeva prestanak padavina, a u istočnoj i južnoj Srbiji mestimično kiša, u brdsko-planinskim predelima sneg. Početkom naredne sedmice očekuje se i slab jutarnji mraz. U ponedeljak u svim krajevima, a u utorak u centralnim i južnim predelima mestimično kiša, na planinama sneg.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

31.03.2022. Četvrtak Pretežno oblačno, mestimično s kišom i pljuskovima, a ponegde je moguća i pojava grmljavine. Vetar umeren i jak, južnih pravaca. Najniža temperatura od 7 do 12, a najviša od 17 do 20 stepeni.

01.04.2022. Petak Pretežno oblačno, mestimično s kišom i kratkotrajnim pljuskovima uz mogućnost grmljavine. Vetar umeren i jak, jugozapadni. Najniža temperatura od 8 do 13, a najviša od 16 do 21 stepeni. U toku noći na visokim planinama prelazak kiše u sneg.

02.04.2022. Subota Pretežno oblačno i hladnije, povremeno s kišom i pljuskovima, a na planinama i sa snegom. Vetar slab i umeren, zapadni. Najniža temperatura od 4 do 9, a najviša od 10 na severozapadu do 17 stepeni na jugoistoku Srbije. U toku noći ka nedelji usled daljeg pada temperature kratkotrajan sneg ponegde je moguć i u nižim predelima.

03.04.2022. Nedelja Pretežno oblačno i hladno, na jugu i istoku Srbije s kišom, na planinama sa snegom, a u ostalim krajevima prestanak padavina. Vetar umeren i jak, severozapadni. Najniža temperatura od 0 do 5, a najviša od 6 do 11 stepeni.

уторак, 14. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара