Читај ми!

Vremenska prognoza - 12. februar

Do kraja dana na severu Srbije pretežno sunčano, a u ostalim krajevima umereno oblačno. Vetar slab i umeren, severozapadni, u toku u skretanju na jugoistočni, a na jugu Banata i u pojačanju. Najviša temperatura od 7 do 10, u Negotinskoj Krajini do 14 stepeni.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

12.02.2022. Subota: U većem delu umereno do potpuno oblačno i hladnije. Na severu Srbije pretežno sunčano. Vetar slab i umeren, na planinama i u istočnoj Srbiji još ujutro i pre podne povremeno jak, severozapadni. U toku noći vetar će biti u skretanju na jugoistočni, a na jugu Banata i u pojačanju. Najniža temperatura od -1 do 4, u Negotinskoj Krajini do 7, a najviša od 7 do 10, u Negotinskoj Krajini do 14 stepeni.

13.02.2022. Nedelja: Na severu i zapadu Srbije pretežno sunčano. U ostalim krajevima umereno do potpuno oblačno, ponegde s kišom, u brdsko-planinskim predelima sa slabim snegom. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, u košavskom području povremeno jak, a na jugu Banata i sa udarima olujne jačine. Najniža temperatura od -2 do 3, a najviša od 6 do 10 stepeni. Upozorenje: Udari vetra > 17 m/s, verovatnoća 80%

14.02.2022. Ponedeljak: U većem delu promenljivo oblačno, suvo i toplije sa sunčanim intervalima. Kratkotrajna kiša i lokalni pljuskovi očekuju se ponegde na jugu Srbije, a posle podne, uveče i noću i u Vojvodini. Vetar slab i umeren, na jugu Banata povremeno jak, jugoistočni. Najniža temperatura od -1 do 3, a najviša od 10 do 15, u Negotinskoj Krajini oko 7 stepeni.

15.02.2022. Utorak: U većem delu pretežno sunčano i toplo. Na zapadu i jugozapadu Srbije promenljivo oblačno, ponegde s kratkotrajnom kišom. Vetar slab i umeren, na jugu Banata povremeno jak, jugoistočni. Najniža temperatura od -1 do 7, a najviša od 13 do 17, u Negotinskoj Krajini oko 10 stepeni.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 16.02.2022. do 20.02.2022.)
Promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, suvo i natprosečno toplo.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво