Читај ми!

Vremenska prognoza - 11. februar

Naša zemlja pod uticajem je polja povišenog vazdušnog pritiska, pa će u većini mesta preovlađivati sunčano vreme. Uveče je ponegde moguća slaba kiša. Sa zapada kontinenta stiže nam topliji vazduh, pa će temperatura biti u porastu. Jutarnja od -4 do 4 stepena, najviša dnevna od 12 do 17 stepeni.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

11.02.2022. Petak Ujutro ponegde po kotlinama visoravnima južne Srbije mestimično magla. U toku dana pretežno sunčano i toplo. Kasnije posle podne na krajnjem severu Srbije, a uveče i tokom noći i u ostalim krajevima naoblačenje sa slabom kišom, u brdsko-planinskim sa slabim snegom. Vetar slab i umeren zapadni i jugozapadni, uveče i noću u skretanju na severozapadni i u pojačanju. Najniža temperatura od -4 do 4, a najviša od 12 do 17 stepeni.

12.02.2022. Subota Oblačno, hladnije, još ujutro u brdsko-planinskim predelima južne Srbije ponegde sa slabim snegom. U Vojvodini razvedravanje. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od 0 do 4, u Negotinskoj Krajini oko 6, a najviša od 4 do 9, u Negotinskoj Krajini do 12 stepeni.

13.02.2022. Nedelja Umereno do potpuno oblačno. Na severu suvo sa sunčanim intervalima, u ostalim krajevima mestimično sa slabom kišom, u brdsko-planinskim predelima sa slabim snegom. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, u košavskom području i na jugu Banata jak, povremeno sa udarima olujne jačine. Najniža temperatura od -2 do 4, a najviša od 6 do 10 stepeni. Upozorenje: Udari vetra > 17 m/s, verovatnoća 80%

14.02.2022. Ponedeljak Promenljivo oblačno, toplije i uglavnom suvo. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura od 0 do 4, najviša od 7 do 15 stepeni.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 15.02.2022. do 19.02.2022.)
Promenljivo oblačno, toplije i u većini dana suvo, samo sredinom sedmice ponegde sa slabom kišom.

 

 

 

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво