Vremenska prognoza - 3. februar

U većem delu Srbije umereno do potpuno oblačno, u planinskim predelima ponegde slab sneg. U Negotinskoj Krajini pretežno sunčano. Uveče suvo, uz smanjenje oblačnosti. Najviša temperatura od 3 do 9 stepeni. Narednih dana promenljivo i uglavnom suvo sa sunčanim intervalima, samo u subotu i u ponedeljak uz prolazna naoblačenja mestimično slaba kiša, na planinama slab sneg. Temperatura iznad proseka za ovo doba godine.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

03.02.2022. Četvrtak: Umereno do potpuno oblačno, u južnom Banatu i u brdsko-planinskim predelima mestimično sa slabim snegom, samo na severozapadu Srbije ujutro i pre podne, a u Negotinskoj Krajini tokom čitavog dana pretežno sunčano. Vetar umeren, u brdsko-planinskim predelima povremeno i jak severozapadni, posle podne u slabljenju, uveče u skretanju na jugozapadni. Najniža temperatura od -4 do 4 , najviša dnevna od 3 do 9. Uveče suvo u svim krajevima uz smanjenje oblačnosti, a krajem dana i tokom noći novo, jače naoblačenje sa severa ali će se zadržati suvo. Upozorenje: Poledica ili zaleđivanje mokrih površina, verovatnoća 90%.

04.02.2022. Petak: Promenljivo oblačno, toplije i suvo, sa dužim periodima sunčanog vremena. Vetar slab i umeren, južni i jozapadni. Jutarnja temperatura od -5 do 1, najviša dnevna od 6 do 12 stepeni. Upozorenje: Poledica ili zaleđivanje mokrih površina, verovatnoća 60%.

05.02.2022. Subota: Pretežno oblačno, mestimično sa  slabom kišom, u višim predelima sa slabim snegom. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od -5 do 4, najviša dnevna od 5 do 9 stepeni. Upozorenje: Poledica ili zaleđivanje mokrih površina, verovatnoća 70%.

 06.02.2022. Nedelja: Promenljivo oblačno i toplije sa dužim sunčanim intervalima.  Vetar slab i umeren jugozapadni. Najniža temperatura od -2 do 3, najviša od 7 do 12 stepeni. Uveče novo naoblačenje ali će se zadržati suvo. Upozorenje: Poledica ili zaleđivanje mokrih površina, verovatnoća 70%.

 

 

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара