Vremenska prognoza - 29. januar

Vreme oblačno sa sunčanim periodima, i u većini mesta suvo. Temperatura od 2 stepena do 8 stepeni.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

29.01.2022. Subota Umereno do poptuno oblačno i u većini mesta suvo. U brdsko-planinskim predelima ujutro i pre podne mestimično sa slabim snegom. Od sredine dana delimično razvedravanje sa periodima sunčanog vremena. Uveče i u toku noći naoblačenje sa severa koje će u toku noći usloviti slabu kišu koja će brzo preći u sneg. Vetar slab i umeren, na severu i istoku, povremeno jak, severni i severoistočni. Najniža temperatura od -4 do 2, a najviša od 3 do 7 stepeni. Upozorenje: Poledica ili zaleđivanje mokrih površina, verovatnoća 90%.

30.01.2022. Nedelja Ujutro slab i umeren mraz. U toku dana promenljivo oblačno i toplije, u nižim predelima ponegde s kratkotrajnom kišom, na planinama sa snegom. Posle podne više sunčanih intervala. Vetar umeren i jak, severozapadni. Najniža temperatura od -8 do 2, a najviša od 4 do 10 stepeni. Upozorenje: Tmin <-5 stepeni, verovatnoća 90%.

31.01.2022. Ponedeljak Ujutro vedro sa slabim mrazem, veći deo dana suvo, uz postepeno naoblačenje sa zapada i jugozapada koje će u toku noći usloviti napre kišu, a zatim i sneg. Vetar slab i umeren, u skretanju na južni i jugozapadni. Najniža temperatura od -5 do 1, a najviša od 6 do 12 stepeni.

01.02.2022. Utorak Umereno i potpuno oblačno, hladnije, mestimično sa snegom. Na severu zemlje se očekuju slabije padavine, u centralnim i južnim krajevima veća količina padavina. U nižim predelima formiranje, a u višim povećanje visine snežnog pokrivača. Vetar slab i umeren, severni, severozapadni. Jutarnja temperatura od -2 do 2, najviša dnevna od 2 do 6 stepeni. Upozorenje: Sneg, formiranje manjeg snežnog pokrivača, verovatnoća 80%.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 02.02.2022. do 06.02.2022.)
U sredu prestanak padavina i razvedravanje, u četvrtak promenljivo oblačno i suvo, a novo jače naoblačenje s kišom i snegom očekuje se u noći između četvrtka i petka. Do kraja perioda promenljivo oblačno, uz mogućnost slabih padavina- u nižim predelima kiša, u brdsko-planinskim sneg.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво