Čitaj mi!

Vremenska prognoza - 27. januar

Umereno do potpuno oblačno, toplije i uglavnom suvo. U Negotinskoj Krajini sa sunčanim intervalima. Vetar slab i umeren, na istoku povremeno i jak, zapadni. Najviša temperatura od 3 do 10 stepeni. Uveče i tokom noći kratkotrajno razvedravanje, a na severu Srbije u drugom delu noći novo naoblačenje sa slabim mešovitim padavinama (kišom, snegom i ledenom kišom).

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

27.01.2022. Četvrtak Ujutro mestimično slab mraz. Tokom dana umereno do potpuno oblačno i toplije, u brdsko-planinskim predelima ponegde sa slabim snegom, uglavnom ujutro i pre podne. Vetar slab i umeren zapadni i severozapadni, na istoku povremeno jak, uveče u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura od -5 do 1, a najviša od 4 do 10. Upozorenje: Tmin <-5, verovatnoća 90%

28.01.2022. Petak Ujutro mestimično slab mraz, na jugu ponegde i umeren. Tokom dana umereno i potpuno oblačno, u brdsko-planinskim predelima ponegde sa slabim snegom, u nižim predelima sa i kišom i susnežicom. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od -6 do 1, a najviša od 4 do 9 stepeni.

29.01.2022. Subota Ujutro mestimično slab mraz. Tokom dana umereno i potpuno oblačno, u brdsko-planinskim predelima ponegde sa slabim snegom, u nižim predelima sa i kišom i susnežicom. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od -3 do 1, a najviša od 3 do 6 stepeni.

29.01.2022. Nedelja Ujutro mestimično slab mraz. Tokom dana umereno i potpuno oblačno, u brdsko-planinskim predelima ponegde sa slabim snegom, u nižim predelima sa slabom kišom. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od -4 do 1, a najviša od 4 do 9 stepeni.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 31.01.2022. do 04.02.2022.)
Umereno i potpuno oblačno, u brdsko-planinskim predelima ponegde sa slabim snegom, u nižim predelima sa i kišom i susnežicom, a početkom sledeće sedmice sa daljim padom temperature sneg se očekuje u svim predelima.