Vremenska prognoza - 20. januar

Do kraja dana postepeno naoblačenje s kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom. Uveče uz osetan pad temperature kiša će preći u susnežicu i sneg i u nižim predelima, uz istovremeni prestanak padavina u Vojvodini. Vetar slab i umeren, u planinskim predelima povremeno jak, južni i jugozapadni, uveče u skretanju na zapadni i severozapadni. Najviša dnevna temperatura od 3 do 10 stepeni.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

20.01.2022. Četvrtak: Ujutro vedro uz slab i umeren mraz. Pre podne na severu, a posle podne i u ostalim krajevima naoblačenje s kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom. Uveče uz osetan pad temperature kiša će preći u susnežicu i sneg i u nižim predelima, uz istovremeni prestanak padavina u Vojvodini. Vetar slab i umeren, u planinskim predelima povremeno jak, južni i jugozapadni, uveče u skretanju na zapadni i severozapadni.  Najniža temperatura od -9 do -3, a najviša od 3 do 10 stepeni. Upozorenje: Tmin < -5 stepena, verovatnoća 90%.

21.01.2022. Petak: Ujutro i pre podne umereno do potpuno oblačno, na severu sa sunčanim intervalima, posle podne delimično razvedravanje. U brdsko-planinskim predelima moguće provejavanje slabog snega. Vetar slab i umeren, povremeno i jak, severozapadni. Najniža temperatura od -3 do 1, a najviša od 1 do 5 stepena

22.01.2022. Subota: Umereno do potpuno oblačno, hladno i vetrovito, ponegde uz provejavanje slabog snega.  Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura od -7 do -3 °S, a najviša od -1 do 3 stepena. Upozorenje: Tmin < -5 stepena, verovatnoća 90%.

23.01.2022. Nedelja: Umereno do potpuno oblačno, hladno i vetrovito, ponegde uz provejavanje slabog snega.  Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura od -7 do -2, a najviša od -1 do 3 stepena. Upozorenje: Tmin < -5 stepena, verovatnoća 90%.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво