Vremenska prognoza - 19. decembar

Sneg će provejavati samo na planinama na istoku zemlje. Temperatura od 2 stepena do 10, u Beogradu 7 stepeni. U toku noći kiša, susnežica i sneg. 

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

18.12.2021. Subota U Vojvodini i Timočkoj Krajini sredinom dana pretežno sunčano, posle podne povećanje oblačnosti, ali će se zadržati suvo vreme. U ostalim krajevima pretežno oblačno, mestimično sa susnežicom i snegom. U planinskim predelima povećanje visine snežnog pokrivača za 5 do 10 cm. Vetar slab i umeren, u brdsko-planinskim predelima povremeno i jak, severozapadni. Najviša temperatura od 2 do 8 stepeni. Uveče postepeni prestanak padavina.

19.12.2021. Nedelja Oblačno, a u planinskim predelima istočne Srbije moguće je provejavanje slabog snega. Posle podne na zapadu i jugozapadu razvedravanje. Vetar slab i umeren, na istoku Srbije i jak, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od -1 do 2 ,  najviša od 2 na jugu i jugoistoku do 10 stepeni na zapadu. U toku noći pretežno oblačno, mestimično kiša i sneg, a padavine se uglavnom očekuju na jugu Banata, istoku i jugoistoku Srbije..

20.12.2021. Ponedeljak Na severu razvedravanje. U ostalom delu pretežno oblačno, mestimično s kišom i snegom. Posle podne prestanak padavina, zatim i delimično razvedravanje. Vetar slab i umeren, na severu Srbije i u brdsko-planinskim predelima ponegde i jak, severozapadni. Najniža temperatura od -2 na jugu i jugoistoku do 5  na istoku Srbije, najviša od 4 do 8 stepeni.

21.12.2021. Utorak Malo hladnije, ujutro slab mraz, u toku dana umereno do potpuno oblačno, na istoku i jugoistoku još ponegde slab sneg. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od -4 do 1 , a najviša od 1 do 5 stepeni.

22.12.2021. Sreda Ujutro hladno sa slabim i umerenim mrazem. Tokom dana malo i umereno oblačno i suvo. Vetar slab, južnih smerova. Najniža temperatura od -10 do -3 , a najviša od 0 do 4 stepeni.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво