Читај ми!

Za vikend hladno - red kiše i snega

Prvog dana vikenda pre podne slaba kiša ili sneg. Zatim oblaci odlaze na istok, a razvedravanje na severu zemlje. Danima je ovaj hladan vazduh iznad naše zemlje, a tako će biti i za vikend.

U subotu jutarnja temperatura od -1 do 2 stepena, najviša dnevna do 8. U Beogradu u noći između petka i subote po koja pahulja, a u subotu popodne na kratko i sunce. Temperatura do 4 stepena.

 

Pretežno oblačno, mestimično susnežica i sneg. U planinskim predelima povećanje visine snežnog pokrivača za 5 do 10 cm. U Vojvodini i Timočkoj Krajini delimično razvedravanje. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od -1 do 2 , a najviša od 2 do 8 stepeni.

U nedelju pretežno oblačno, posle podne na zapadu i jugozapadu razvedravanje. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od -2 do 2, najviša od 2 do 9 stepeni. U toku noći oblačno s kišom i snegom.

Prvog dana radne nedelje pretežno oblačno, mestimično kiša i sneg. Vetar slab i umeren, u istočnoj Srbiji povremeno i jak, severozapadni. Najniža temperatura od -2 do 3, najviša od 3 do 7 stepeni.

U utorak malo hladnije, u većem delu pretežno oblačno, na jugu i jugoistoku slab sneg. U Vojvodini i Timočkoj Krajini delimično razvedravanje. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od -4 do 1, a najviša od 1 do 5 stepeni.

 

 

уторак, 16. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво