Читај ми!

Vremenska prognoza - 17. decembar

Do kraja dana u većem delu oblačno, mestimično kiša i sneg. U Negotinskoj Krajini i Vojvodini delimično razvedravanje. Vetar umeren, u Negotinskoj Krajini povremeno jak, severozapadni. Najviša temperatura od 3 do 8 stepeni.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

17.12.2021. Petak: Ujutro ponegde slab mraz, tokom dana oblačno, na severu i u Negotinskoj Krajini uglavnom suvo, u ostalim krajevima mestimično kiša i sneg, a u brdsko-planinskim sneg. U Vojvodini posle podne delimično razvedravanje. Vetar umeren i jak, severozapadni. Najniža temperatura od -1 do 4, najviša od 3 do 8 stepeni. Upozorenje: Manje povećanje visine snežnog pokrivača, verovatnoća 90%.

18.12.2021. Subota: Ujutro ponegde slab mraz, tokom dana oblačno i malo hladnije, na severu i u Negotinskoj Krajini uglavnom suvo sa sunčanim intervalima, a u ostalim krajevima mestimično sneg. U planinskim predelima povećanje visine snežnog pokrivača za 5 do 15 cm. Vetar umeren, ponegde i jak severozapadni, posle podne i uveče u slabljenju. Najniža temperatura od -1 do 3, a najviša od 1 do 5 stepeni, u Timočkoj Krajini do 8 stepeni. Upozorenje: Manje povećanje visine snežnog pokrivača, verovatnoća 90%.

19.12.2021. Nedelja: Na zapadu i jugozapadu Srbije razvedravanje. U ostalim krajevima oblačno, a na severoistoku ponegde sa slabim mešovitim padavinama (kišom i snegom). Vetar slab i umeren, u Vojvodini, istočnoj Srbiji i na planinama povremeno i jak, severozapadni. Najniža temperatura od -1 do 2, a najviša od 2 na jugoistoku do 9 stepeni na zapadu Srbije.

20.12.2021. Ponedeljak: Promenljivo oblačno. Na istoku Srbije ponegde mešovite padavine (kiša i sneg), a na planinama sneg. U ostalim krajevima bez padavina. Vetar slab i umeren, u Vojvodini, istočnoj Srbiji i na planinama povremeno i jak, severozapadni. Najniža temperatura od -2 do 4, a najviša od 3 do 8 stepeni.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 21.12.2021. do 25.12.2021.)
Od utorka do subote slab i umeren jutarnji mraz, a dnevna temperatura oko i malo iznad 0 stepeni. U utorak slab sneg na istoku Srbije i u planinskim predelima, u sredu bez padavina, a od četvrtka ponovo kiša i sneg i u ostalim krajevima. 

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи