Читај ми!

Vremenska prognoza - 16. decembar

Tokom dana oblačno, pre podne uglavnom suvo, posle podne u nižim predelima kiša i susnežica, u brdsko-planinskim sneg. Tokom dana temperatura do 7 stepeni. U Beogradu posle podne  susnežica. Temperatura do 3 stepena. Slično i u petak, a za vikend sneg povremeno i u nižim predelima. 

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

16.12.2021. Četvrtak Ujutro ponegde slab mraz i magla mestimično. Tokom dana oblačno i hladno, pre podne uglavnom suvo, posle podne i uveče u nižim predelima mestimično slaba kiša i sneg, u brdsko-planinskim slab sneg. Vetar slab i umeren, na planinama istočne Srbije povremeno jak, severozapadni. Najniža temperatura od -1 do 3, najviša od 3 do 7 stepeni.

17.12.2021. Petak Ujutro ponegde slab mraz, tokom dana oblačno, na severu i u Negotinskoj Krajini uglavnom suvo, u ostalim krajevima mestimično kiša i sneg, a u brdsko-planinskim sneg. Vetar umeren, u Negotinskoj Krajini i na planinama povremeno jak, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od -1 do 3, najviša od 3 do 8 stepeni.

18.12.2021. Subota Ujutro ponegde slab mraz, tokom dana oblačno i malo hladnije, na severu i u Negotinskoj Krajini uglavnom suvo, u ostalim krajevima mestimično sneg uz manje povećanje visine snega u planinskim predelima. Vetar umeren, ponegde i jak severozapadni. Najniža temperatura od -1 do 2, a najviša od 0 do 3, u Timočkoj Krajini do 6 stepeni.

19.12.2021. Nedelja Ujutro ponegde slab mraz, tokom dana oblačno i u većem delu bez padavina, samo još u brdsko-planinskim predelima provejavanje slabog snega. Vetar slab i umeren, na istoku povremeno jak zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od -3 do 2 , a najviša od 0 do 3, u Timočkoj Krajini do 6 stepeni.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 20.12.2021. do 24.12.2021.)
Ujutro mestimično mraz i magla, u toku dana umereno do potpuno oblačno i hladno, povremeno sa slabim snegom, samo u utorak bez padavina. 

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво