Читај ми!

Vremenska prognoza - 13. decembar

I u narednim satima zbog snežnih padavina u većem delu Srbije ostaje na snazi najviše, crveno, meteo upozorenje. Još jednom apel, nemojte kretati na put, veoma su nepovoljni uslovi za vožnju naročito u planinskim predelima gde ima i snežnih nanosa. Sneg će padati i sutra, ali će biti znatno slabijeg intenziteta. Na severozapadu zemlje sredinom dana prestanak padavina i postepeno razvedravanje, a tokom popodneva i u ostalim predelima. U Timočkoj Krajini sutra suvo. Ujutru temperatura od -3 do 2, tokom dana od nule do 5 stepeni. U Beogradu povremeno slab sneg. Biće hladno, najviša temperatura 1 stepen. Od utorka provejavanje slabog sneg samo u planinskim predelima.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

13.12.2021. Ponedeljak Oblačno i hladno, mestimično sa slabim snegom, osim u Timočkoj Krajini gde će biti umereno oblačno, suvo i malo toplije. Sredinom dana na severozapadu prestanak padavina i postepeno razvedravanje. Vetar slab i umeren, severozapadni, na istoku i na palaninama povremeno jak. Najniža temperatura od -3 do 1, najviša od 0 do 5 stepeni.

14.12.2021. Utorak Umereno do potpuno oblačno, ujutro mestimično sa maglom, hladno i uglavnom suvo, samo još ponegde u planinskim predelima provejavanje slabog snega. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura od -2 do 2 stepena, najviša od 0 do 5 stepeni.

15.12.2021. Sreda Ujutro mestimično magla, tokom dana umereno do potpuno oblačno i suvo. Vetar slab i umeren, zapadn i severozapadni. Najniža temperatura od -4 do -1 , u Timočkoj Krajini oko 2, najviša od 0 do 3, u Timočkoj Krajini oko 6 stepeni.

16.12.2021. Četvrtak Ujutro mestimično magla, tokom dana umereno do potpuno oblačno, u nižim predelima mestimično sa mešovtim padavinama ( kiša, susnežica i sneg), a u brdsko-planinskim sa snegom. Vetar slab i umeren, uglavnom zapadni. Najniža temperatura od -4 do 1, najviša od 0 do 4 stepena.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 17.12.2021. do 21.12.2021.)
Jutra hladna i mestimično sa maglom, tokom dana umereno do potpuno oblačno, u nižim predelima slabe mešovite padavine (kiša i sneg), u brdsko-planinskim predelima sa snegom.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво