Читај ми!

Vremenska prognoza - 2. decembar

Posle pravog zimskog vremena na početku sedmice, četvrtak donosi još topliji vazduh sa severa Afrike u naše predele. Preko dana će preovlađivati vedro. Ipak vazdušni pritisak biće u padu i najaviće kišu za večernje sati, prvo na severu zemlje. Najviša dnevna od 10 do 18.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

02.12.2021. Četvrtak: Ujutru u Vojvodini i na jugozapadu i jugu umereno oblačno, u ostalim krajevima pretežno sunčano, posle podne postepeno naoblačenje, na severu posle podne i u toku naredne noći mestimično sa kišom. Vetar slab i umeren, na planinama i u košavskom području povremeno i jak, južni i jugoistočni, tokom noći na severu u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura od -2 do 8 stepeni, najviša od 10 do 18 stepeni.

03.12.2021. Petak: Oblačno i hladnije, mestimično kiša, na planinama sneg, a tokom noći sa padom temperature sneg se očekuje ponegde i u nižim predelima. Vetar slab i umeren severozapadni. Najniža temperatura od 2 do 10 stepeni, najviša od 4 do 13 stepeni, tokom dana u padu. Upozorenje: Sneg, formiranje manjeg snežnog pokrivača, verovatnoća 90%.

04.12.2021. Subota: Ujutru slab mraz, tokom dana hladno uz delimično razvedravanje. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od -3 do 2 stepena, najviša od 4 do 8 stepeni.

05.12.2021. Nedelja: Naoblačenje i zahlađenje koje će ujutru zahvatiti severne i zapadne krajeve, posle podne proširiće se i na ostale uslovljavajući mestimično kišu, na planinama sneg. Vetar slab i umeren, u južnom Banatu jak, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od -1 do 2 stepena, najviša od 4 do 8 stepeni. Tokom dana temperatura u padu.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 06.12.2021. do 10.12.2021.)
Pretežno oblačno, mestimično s kišom, na planinama sa snegom, a kratkotrajni sneg ponegde se očekuje i u nižim predelima. 

петак, 29. март 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво