Читај ми!

Vremenska prognoza - 23. novembar

Na severu pretežno sunčano, u centralnim krajevima postepeno razvedravanje, u ostalim predelima oblačno, na jugu i jugoistoku još ponegde sredinom dana slaba kiša. Vetar uglavnom slab, na istoku umeren, povremeno i jak, severni i severozapadni. Najviša temperatura od 7 do 11 stepeni.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ) 

23.11.2021. Utorak Oblačno i hladnije, mestimično sa slabom kišom, u višim planinskim predelima slabim snegom, posle podne prestanak padavina i delimično razvedravanje. Na severu Srbije ujutru prestanak padavina, pre podne razvedravanje, posle podne pretežno sunčano. Vetar  slab i umeren, severni i severozapadni, u Timočkoj Krajini povremeno jak. Najniža temperatura od 4 do 7 , najviša od 7 do 11 stepeni.

24.11.2021. Sreda Ujutru slab mraz, u nižim predelima magla ili niska oblačnost koja se ponegde na zapadu zemlje može zadržati i pre podne. Tokom dana malo i umereno oblačno sa dužim sunčanim periodima, osim na istoku zemlje gde će se zadržati oblačno vreme. Vetar  slab i umeren severozapadni, krajem dana u košavskom području u skretanju na jugoistočni. Najniža temperatura od -4 na severu do 6 na istoku, najviša dnevna od 4 do 9 stepeni.

25.11.2021. Četvrtak Pretežno sunčano i osetno toplije. Vetar slab do umeren južni i  jugoistočni, u južnom Banatu i donjem Podunavlju jak, povremeno olujni.  Najniža temperatura od 0 do 5 , najviša od 10 do 14 stepeni.

26.11.2021. Petak Promenljivo i toplo, povremeno sa kišom, ponegde i lokalnim pljuskovima. Vetar slab i umeren južni i jugoistočni, na jugu Banata i u donjem Podunavlju jak, povremeno sa olujnim udarima. Minimalna temperatura od 3 do 7, najviša dnevna od 8 do 13 stepeni.

четвртак, 18. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво