Читај ми!

Vremenska prognoza - 15. novembar

U većem delu pretežno sunčano, samo u Timočkoj Krajini i delu zapadne Srbije oblačno, na istoku ponegde sa rosuljom. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni, u košavskom području posle podne u pojačanju, uveče i tokom noći jak, na jugu Banata i u donjem Podunavlju i olujni. Najviša dnevna temperatura od 9 do 15 stepeni.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

15.11.2021. Ponedeljak Ujutro mestimično magla ili niska oblačnost. U toku dana u većem delu malo do umereno oblačno, samo u Timočkoj Krajini oblačno i tmurno sa slabom kišom. Vetar slab i umeren, u košavskom području jak, na jugu Banata i Donjem Podunavlju i  olujni, jugoistočni. Najniža temperatura od 1 do 5, najviša od 9 do 13 stepeni.

16.11.2021. Utorak Ujutro ponegde po kotlinama magla, u toku dana u većem delu pretežno sunčano, u Timočkoj Krajini tmurno sa slabom sipećom kišom. Vetar slab i umeren, u košavskom području jak i olujni, jugoistočni. Najniža temperatura od  1 do 7,  najviša od 8 do 12 stepeni.

17.11.2021. Sreda Ujutro ponegde po kotlinama magla, u toku dana u većem delu pretežno sunčano, u Timočkoj Krajini tmurno sa slabom sipećom kišom. Vetar slab i umeren, u košavskom području jak i olujni, jugoistočni, tokom dana u slabljenju. Najniža temperatura od -1 do 5,  najviša od 9 do 14 stepeni.

18.11.2021. Četvrtak Naoblačenje mestimično sa kišom sa zapada i jugozapada proširiće se do kraja dana na veći deo zemlje. Na istoku i jugoistoku će se zadržati uglavnom suvo. Vetar slab i umeren severozapadni. Najniža temperatura od 1 do 6, najviša od 9 do 13  stepeni.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 19.11.2021. do 23.11.2021.)
Do subote pretežno oblačno ponegde slaba kiša, u višiom predelima i slab sneg. U nedelju krajem dana i ponedeljak novo naoblačenje sa kišom, na planinama snegom i padom temperature. 

четвртак, 19. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи