Čitaj mi!

Kišoviti april se ne predaje, postepeni rast temperature do petka

Mestimično će biti kiše, a na jugu su mogući i kratkotrajni pljuskovi. Biće malo svežije. Ujutro od 7 do 10, tokom dana do 19 stepeni.

U severnim, zapadnim i centralnim krajevima pretežno oblačno i malo svežije, mestimično sa kišom. Na jugu promenljivo, ponegde s kratkotrajnom kišom i pljuskovima.

Vetar slab i umeren, istočni i severoistočni, na jugu južnih pravaca. Najniža temperatura od 7 do 10, najviša dnevna od 12 na severu i zapadu do 19 stepeni na jugu.

Razvedravanje u sredu uveče 

Sutra slično vreme. Na severu i istoku pretežno oblačno, mestimično s kišom, u ostalim krajevima promenljivo sa lokalnom pojavom kiše i pljuskova sa grmljavinom.

Uveče i tokom noći razvedravanje.

Vetar slab i umeren, na jugu Banata i u donjem Podunavlju povremeno jak, jugoistočni. Najniža temperatura od 7 do 10, najviša dnevna od 12 do 19 stepeni.

U četvrtak pretežno sunčano i osetno toplije, posle podne uz lokalni razvoj oblačnosti tek ponegde s kratkotrajnom kišom i pljuskom. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 7 do 11, najviša dnevna od 18 do 24 stepeni. Tokom noći umereno naoblačenje, ponegde s kišom.

U petak pre podne umereno oblačno, ponegde slaba kratkotrajna kiša, posle podne pretežno sunčano i toplo.

Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od 10 do 14, najviša dnevna od 24 do 27 stepeni.