Читај ми!

Vremenska prognoza - 16. mart

Vreme oblačno, mestimično s kratkotrajnom kišom, na planinama sa snegom, u većem delu Vojvodine suvo. Temperatura od 5 do 10 stepeni. U narednih sedam dana oblaci i povremeno kiša, na planinama sneg.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

16.03.2021. Utorak Umereno do potpuno oblačno, ujutro u većini mesta suvo, na istoku i jugoistoku sa snegom, a u nižim predelima ponegde i kišom. Na severozapadu pretežno vedro. Tokom dana kiša se, uz promenljivu oblačnost, mestimično očekuje i u zapadnim, centralnim i južnim krajevima, na planinama sneg, dok će se u većem delu Vojvodine zadržati suvo vreme. Vetar umeren i jak, severozapadni, na istoku sa udarima olujne jačine. Najniža temperatura od 1 do 5, a najviša od 5  na krajnjem jugoistoku do 10 stepeni na severu Vojvodine. Upozorenje, potencijalno opasna pojava: Udari vetra > 17m/s  

17.03.2021. Sreda Pretežno oblačno, mestimično s kišom, u planinskim predelima sa snegom. U ranim jutarnjim i noćnim satima slab sneg ponegde se očekuje i u nižim predelima. Vetar slab i umeren, u Negotinskoj Krajini povremeno i jak, severozapadni. Najniža temperatura od 1 do 4, a najviša od 4 do 9 stepeni.          

18.03.2021. Četvrtak Pretežno oblačno,  mestimično s kišom, u planinskim predelima sa snegom. U ranim jutarnjim i noćnim satima slab sneg ponegde se očekuje i u nižim predelima. Vetar uglavnom slab, na istoku umeren, severozapadni. Najniža temperatura od 0 do 3, a najviša od 4 do 8 stepeni.

19.03.2021. Petak Delimično razvedravanje i uglavnom suvo vreme. Vetar slab, promenljivog pravca. Najniža temperatura od -2 do  1, najviša od 5 do 10 stepeni.    

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се