Читај ми!

Vremenska prognoza - 30. januar

Dan će biti sunčan i još topliji. Najviša dnevna temperatura do 17 stepeni na zapadu Srbije. 

29.01.2021. Petak Sredinom dana toplije uz delimično razvedravanje. Posle podne novo naoblačenje, uveče i noću sa kišom, na planinama sa snegom. Vetar slab i umeren u skretanju na severozapadni. Najviša temperatura od 7 na jugoistoku do 14 stepeni na zapadu. U drugom delu noći i pred jutro na severu i zapadu zemlje prestanak padavina.

30.01.2021. Subota Pretežno sunčano uz malu i umerenu oblačnost i sa dnevnom temperaturom u većini mesta iznad i znatno iznad proseka za ovaj period godine. Samo će na jugu i jugoistoku ujutru biti oblačno mestimično sa kišom, ponegde i susnežicom i snegom, pre podne uz postepeno razvedravanje. Vetar slab i umeren, na istoku Srbije povremeno jak, jugozapadni i zapadni. Najniža temperatura od 0 do 6 , a najviša od 9 na jugoistoku do 17 stepeni na zapadu zemlje.

31.01.2021. Nedelja Oblačno s kišom, na planinama sa snegom i hladnije- posebno na severu i zapadu zemlje. Krajem dana i tokom noći u nižim predelima severne i zapadne Srbije, sa padom temperature, kiša će ponegde preći u susnežicu i sneg, a lokalno je moguća i kiša koja će se lediti pri tlu. Vetar slab i umeren, u košavskom području i na planinama povremeno jak, južnih smerova, na severu severoistočni. Najniža temperatura od -1 do 7 , najviša od 2 na severu Vojvodine do 12 stepeni u centralnoj i južnoj Srbiji.

01.02.2021. Ponedeljak Oblačno s kišom, na planinama sa snegom i hladnije. U nižim predelima severne i zapadne Srbije kiša će ponegde kratkotrajno prelaziti u susnežicu i sneg, a lokalno je moguća i kiša koja će se lediti pri tlu. Vetar slab i umeren južnih smerova. Najniža temperatura od -1 do 5, a najviša od 3 na severu do 11 stepeni na jugoistoku zemlje.

02.02.2021. Utorak Oblačno, na jugu i istoku ponegde sa kišom, na planinama sa snegom. Vetar slab i umeren južnih smerova. Najniža temperatura od -1 do 4 , a najviša od 5 do 11 stepeni.

уторак, 07. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара