Vremenska prognoza - 29. januar

Danas toplije uz delimično razvedravanje. Posle podne novo naoblačenje, uveče i noću kiša, na planinama sneg. Temperatura od 7 do 14 stepeni.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

29.01.2021. Petak Ujutro i pre podne umereno do potpuno oblačno, mestimično s kišom i snegom. U toku dana toplije uz razvedravanje, a uveče i noću novo naoblačenje, u nižim predelima s kišom, na planinama sa snegom. Vetar slab i umeren, na planinama povremeno jak, južni i jugozapadni, uveče i noću u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura od -5 do 4, a najviša od 7 na jugoistoku Srbije do 16 stepeni na zapadu. Upozorenje: Poledica ili zaleđivanje mokrih površina, verovatnoća 90%.

30.01.2021. Subota Ujutro na jugu i istoku Srbije oblačno s kišom i snegom, a u ostalim krajevima razvedravanje. U toku dana pretežno sunčano i relativno toplo. Vetar slab i umeren, na istoku Srbije povremeno jak, severozapadni, do kraja dana ponovo u skretanju na jugozapadni, na planinama u pojačanju. Najniža temperatura od 1 do 6, a najviša od 10 do 17 stepeni. Upozorenje: Otapanje snežnog pokrivača, verovatnoća 90%.

31.01.2021. Nedelja Oblačno i hladnije s kišom, na planinama sa snegom. U toku dana, uz pad temperature, kiša će preći u sneg i u nižim predelima na severu i zapadu Srbije. Vetar slab i umeren, u košavskom području i na planinama povremeno jak, južnih smerova, u toku dana u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura od 1 do 7, najviša od 3 na severu Vojvodine do 13 stepeni u centralnoj i južnoj Srbiji, posle podne i uveče u osetnijem padu.

01.02.2021. Ponedeljak Pretežno oblačno uz postepen prestanak padavina. Vetar slab i umeren, na istoku Srbije ujutro i pre podne jak, severozapadni. Najniža temperatura od -2 do 4, a najviša od 5 do 11 stepeni. Upozorenje: Poledica ili zaleđivanje mokrih površina, verovatnoća 80%.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 02.02.2021. do 06.02.2021.)
Umereno oblačno sa sunčanim intervalima i malo toplije.

субота, 27. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво