Vremenska prognoza - 24. januar

Veoma toplo, ponegde s kratkotrajnom kišom i košavom.,uveče i tokom noći vraća se zima. Stiže jače naoblačenje i zahlađenje najpre s kišom, a onda i snegom. Do tada bićemo pod uticajem toplog vazduha. Sutra najviša dnevna temperatura od 9 do 16 stepeni.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

24.01.2021. Nedelja Promenljivo oblačno, toplo i u većini krajeva suvo, samo ujutro i pre podne na severu, a posle podne ponegde na zapadu i jugu kiša. Uveče na severu jače naoblačenje s kišom koje će tokom noći zahvatiti i ostale krajeve, a uz osetan pad temperature kiša će postepeno preći u susnežicu i sneg i u nižim krajevima severne i zapadne Srbije. U brdsko-planinskim predelima padaće sneg. Vetar slab i umeren, na planinama, posle podne i u košavskom području jak, južni i jugoistočni. Na severu uveče, a tokom noći i u ostalim karajevima vetar u skretanju na jak, kratkotrajno i olujni, severozapadni. Najniža temperatura od 1 do 9, a najviša od 9 do 16 stepeni. Upozorenje: Otapanje snežnog pokrivača, verovatnoća 80%. Udari vetra > 17 m/s, verovatnoća 80%.

25.01.2021. Ponedeljak Umerno do potpuno oblačno i osetno hladnije u odnosu na juče, u nižim predelima povremeno sa kišom i snegom, u brdsko-planinskim sa snegom. Vetar slab do umeren, pretežno zapadni, na planinama na jugozapadu i jugu zemlje umeren do jak, od sredine dana u slabljenju. Najniža temperatura od -2 do +5, a najviša od 3 do 9 stepeni. Upozorenje: Sneg, formiranje manjeg snežnog pokrivača, verovatnoća 80%.

26.01.2021. Utorak Oblačno i hladno, povremeno sa slabim snegom, u nižim predelima povremeno i susnežicom uz formiranje manjeg snežnog pokrivača, a u višim predelima i povećanje. Vetar slab do umeren severozapadni. Najniža temperatura od -2 do +2, a najviša od 2 do 4 stepena. Upozorenje: Sneg, formiranje manjeg snežnog pokrivača, verovatnoća 70%.

27.01.2021. Sreda Pretežno oblačno i hladno, mestimično sa slabim snegom. Vetar slab do umeren, severozapadni. Najniža temperatura od -4 do 0, a najviša od 1 do 5 stepeni. Upozorenje: Sneg, formiranje manjeg snežnog pokrivača, verovatnoća 70%.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 28.01.2021. do 01.02.2021.)
Pretežno oblačno, mestimično sa slabim snegom. Za vikend i početkom naredne sedmice osetno toplije, ponegde sa kišom.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво