Читај ми!

Vremenska prognoza - 9. januar

Oblačno i hladnije, moguća kiša i sneg na jugu. Uveče novo naoblačenje sa snegom. Najviša temperatura do 5 stepeni. Sutra hladnije.

 

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

09.01.2021. Subota: Oblačno i hladnije, veći do dana suvo. Ujutru na severu delimično razvedravanje, na jugu mestimično sa snegom. Krajem dana na jugozapadu i jugu, tokom noći i u centralnim krajevima novo naoblačenje sa snegom, u nižim predelima uz stvaranje, a u brdsko-planinskim predelima povećanje snežnog pokrivača. Vetar slab i umeren, severni i severoistočni. Najniža temperatura od -3 do 1, a najviša od 1 do 5 stepeni. Upozorenje: Sneg,  formiranje/ povećanje snežnog pokrivača, verovatnoća 80%.

10.01.2021. Nedelja: Oblačno i hladno sa snegom uz povećanje visine snežnog pokrivača. Na jugu Srbije sneg može povremeno prelaziti u kišu koja će se ponegde i lediti pri tlu. Vetar slab i umeren, severoistočni. Najniža temperatura od -3 do 0, a najviša od 0 do 2 stepena.  Upozorenje: Sneg,  formiranje/ povećanje snežnog pokrivača, verovatnoća 90%. Formiranje/povećanje snežnog pokrivača  ≥ 5cm za 6 h, verovatnoća 90%. Lokalna pojava ledene kiše, verovatnoća 80%.

11.01.2021. Ponedeljak: Oblačno i hladno sa snegom uz manje, dalje povećanje visine snežnog pokrivača. Na jugu Srbije sneg može povremeno prelaziti u kišu koja će se ponegde i lediti pri tlu. Vetar slab i umeren, severoistočni. Najniža temperatura od -3 do 0, a najviša od -1 do 3 stepena. Upozorenje: Formiranje/povećanje snežnog pokrivača ≥ 5cm za 6 h, verovatnoća 90%.  Lokalna pojava ledene kiše, verovatnoća 80%.

12.01.2021. Utorak: Oblačno i hladno sa slabim snegom, posle podne postepeni prestanak padavina. Vetar slab i umeren, severoistočni. Najniža temperatura od -3 do -1, a najviša od -1 do 3 stepena.                      
петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи