Vremenska prognoza - 27. decembar

Sneg će padati samo na planinama, u nižim predelima povremeno kiša. Počeće da duva košava i da donosi topliji vazduh sa juga. Najviša dnevna temperatura od 3 na severu do 9 stepeni na jugoistoku.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

27.12.2020. Nedelja Oblačno, vetrovito i malo toplije, mestimično kiša, u planinskim predelima sneg. Ujutro još ponegde i u nižim predelima susnežica i sneg. Vetar slab i umeren, u planinskim predelima i u košavskom području jak, jugoistočni, u južnom Banatu olujne snage. Najniža temperatura od -1 do 3, najviša od 3 na severozapadu do 9 stepeni na jugoistoku. Upozorenje: Udari vetra > 24 m/s, verovatnoća 80%.

28.12.2020. Ponedeljak Vetrovito i toplije, pre podne pretežno sunčano, posle podne naoblačenje, u toku noći slaba kiša, sneg u višim planiskim predelima. Vetar slab i umeren, u planinskim predelima i u košavskom području jak, južni i jugoistočni, u južnom Banatu olujne snage. Najniža temperatura od 0 do 3, najviša od 7 do 14 stepeni. Upozorenje: Udari vetra > 24 m/s, verovatnoća 90%.

29.12.2020. Utorak Pretežno oblačno, vetrovito i toplo, ponegde slaba kiša, uglavnom na zapadu i jugozapadu, sneg u višim planiskim predelima. Vetar slab i umeren, u planinskim predelima i u košavskom području jak, južni i jugoistočni, u južnom Banatu olujne snage. Najniža temperatura od 2 do 8, najviša od 8 do 16 stepeni. Upozorenje: Udari vetra > 24 m/s, verovatnoća 90%.

30.12.2020. Sreda Pretežno oblačno, vetrovito i toplo, mestimično kiša, sneg u višim planiskim predelima. Vetar slab i umeren, u planinskim predelima i u košavskom području jak, južni i jugoistočni, u južnom Banatu olujne snage, u slabljenju. Najniža temperatura od 3 do 9, najviša od 8 do 17 stepeni. Upozorenje: Udari vetra > 24 m/s, verovatnoća 70%.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 31.12.2020. do 04.01.2021.)
Povremena naoblačenja s kišom, u višim planinskim predelima sa snegom. Temperatura u manjem padu, ali i dalje iznad prosečnih vrednosti.

субота, 04. мај 2024.
19° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се