Читај ми!

Vremenska prognoza - 2. decembar

Tokom dana u većem delu zemlje pretežno sunčano. Samo će u Timočkoj krajini tokom čitav dan biti oblačno i tmurno. Počeće da duva košava, koja će u južnom Banatu povremeno biti olujne jačine. Najviša dnevna temperatura od 2 do 6 stepeni.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(izvor: RHMZ)

02.12.2020. Sreda: Ujutro mestimično slab, lokalno i umeren mraz. Tokom dana u većini krajeva pretežno sunčano. Samoće se u Timočkoj Krajinizadržati  oblačno i tmurno, povremeno sa rosuljom dok se u zapadnim i jugozapadnim krajevima posle podne očekuje popstepeno povećavanje oblačnosti. Vetar slab i umeren, jugoistočni, u košavskom području i jak, a na jugu Banata i u Pomoravlju sa olujnim udarima. Najniža temperatura od -6 do -2 stepena, najviša od 2 do 6 stepeni. Upozorenje: Tmin<-5 stepeni, verovatnoća 80%. Udari vetra > 17 m/s, verovatnoća 80%.

03.12.2020. Četvrtak: Ujutro mestimično slab mraz. Tokom dana pretežno oblačno i malo toplije, na severozapadu, zapadu i jugozapadu ponegde sa kišom. U Timočkoj Krajini oblačno i tmurno, povremeno sa rosuljom. Vetar umeren, jugoistočni, u košavskom području umeren i jak, na jugu Banata i u Pomoravlju sa olujnim udarima. Najniža temperatura od -2 do 2 stepena, najviša od 5 do 9 stepeni, u Timočkoj Krajini do 2 stepena.  Upozorenje: Udari vetra > 17 m/s, verovatnoća 95%.

04.12.2020. Petak: Promennjivo oblačno i suvo u većini krajeva  toplije, U Timočkoj Krajini oblačno i tmurno, povremeno sa rosuljom. Vetar slab i umeren, u košavskom području jak, na jugu Banata i u Pomoravlju sa olujnim udarima. Najniža temperatura od 2 do 6 stepena, najviša od 9 od 12 stepeni, u Timočkoj Krajini 0 stepeni do 4 stepena. Upozorenje: Udari vetra > 17 m/s, verovatnoća 95%. 

05.12.2020. Subota: Promennjivo oblačno i suvo u većini krajeva toplo za ovo doba godine, U Timočkoj Krajini oblačno i tmurno, povremeno sa rosuljom. Vetar slab i umeren, u košavskom području jak, na jugu Banata i u Pomoravlju sa olujnim udarima. Najniža temperatura od 2 do 7 stepeni, najviša od 10 od 14 stepeni, u Timočkoj Krajini 0 stepeni do 4 stepena. Upozorenje: Udari vetra > 17 m/s, verovatnoća 95%. 

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 06.12.2020. do 10.12.2020.)Od nedelje do kraja perioda pretežno oblačno i malo svežije u pojedinim danima sa kišom uglavnom slabog intenziteta,Vetar slab i umeren, u košavskom području povremeno jak, jugoistočni.Temperatura oko prosečnih vrednosti.

петак, 29. март 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво