Читај ми!

Vremenska prognoza - 30. novembar

U većini mesta oblačno i hladno. Najniža temperatura od -3 do 1, najviša od 1 stepen do 6 stepeni. Od utorka košava, od srede do petka ponegde kiša.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(izvor: RHMZ)

30.11.2020. Ponedeljak Ujutru mestimično slab mraz i magla, na jugu i jugoistoku ponegde i slab sneg. Tokom dana oblačno i hladno, od sredine dana u Timočkoj Krajini delimično razvedravanje. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od -3 do 1, a najviša od 1 do 6 stepeni. Upozorenje: Poledica ili zaleđivanje mokrih površina, verovatnoća 90%. MAGLA - Horizontalna vidljivost < 200m, verovatnoća 80%.

01.12.2020. Utorak Ujutro slab i umeren mraz, u nižim predelima i magla koja će se samo ponegde zadržati i pre podne. Tokom dana u većini krajeva pretežno sunčano, samo u Timočkoj Krajini oblačno i tmurno. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni, krajem dana u košavskom području u pojačanju. Najniža temperatura od -7 do -2, a najviša od 1 do 5 stepeni. Upozorenje: Tmin<-5°C, verovatnoća 80%. MAGLA - Horizontalna vidljivost < 200m, verovatnoća 70%.

02.12.2020.Sreda Ujutro slab i umeren mraz. Tokom dana postepeno naoblačenje, u drugoj polovini dana na jugozapadu, zapadu i severu Srbije sa kišom, na planinama sa susnežicom i snegom. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni, u košavskom području i jak, a na jugu Banata sa olujnim udarima. Najniža temperatura od -7 do -1, a najviša od 0 do 5 stepeni. Upozorenje: Udari vetra > 17 m/s , verovatnoća 80%.

03.12.2020. Četvrtak Pretežno oblačno, vetrovito i malo toplije, mestimično sa slabom kišom. Duvaće umeren, istočni i jugoistočni vetar, u košavskom području umeren i jak, na jugu Banata sa olujnim udarima. Najniža temperatura od -3 do 1, a najviša od 3 do 8 stepeni. Upozorenje: Udari vetra > 17 m/s, verovatnoća 80%.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 04.12.2020. do 08.12.2020.)
Toplije, u košavskom području nastaviće da duva umeren povremeno jak jugoistočni vetar, koji će na jugu Banata imati i olujne udare. U petak pretežno oblačno, ponegde sa kišom, za vikend suvo, a početkom sledeće sedmice ponovo se mestimično očekuje kiša.  

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи