Читај ми!

Vremenska prognoza - 23. novembar

U novu sedmicu ulazimo s maglom, a ponegde i mrazom. Jedino će na jugu zemlje pre podne biti sunca. Tokom dana oblačno i suvo, samo je u Vojvodini predveče moguća slaba kiša. Jutarnja temperatura od -4 do 1,  dnevna od 6 do 11 stepeni. U Beogradu posle hladnog i maglovitog jutra, oblačno, ali bez kiše. Temperatura oko 7 stepeni.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(izvor: RHMZ)

22.11.2020. Nedelja: Do kraja dana suvo i hladno. U Bačkoj i na severu Banata duže zadržavanje magle, a u većini ostalih krajeva pretežno oblačno sa tendencijom postepenog smanjenja oblačnosti u drugom delu dana. Više sunčanih intervala biće na jugu Banata, u Timočkoj Krajini i na krajnjem jugoistoku Srbije.  Vetar slab, promenljivog smera.  Najviša temperatura od 4 do 9 stepeni. U toku noći stvaranje magle. Upozorenje: MAGLA-Horizontalna vidljivost <200 m, verovatnoća 90%.

23.11.2020. Ponedeljak: Ujutro mestimično slab mraz, u nižim predelima magla ili niska oblačnost, koja će se ponegde i duže zadržati. Tokom dana umereno do potpuno oblačno, a samo će se pre podne na jugu zemlje biti pretežno sunčano. Slaba kiša očekuje se krajem dana i u toku noći ponegde u Vojvodini. Vetar slab, promenljivog smera, a krajem dana slab i umeren, severozapadni.  Najniža temperatura od -4 do 1 stepen, najviša od 6 do 11 stepeni. Upozorenje:  MAGLA-Horizontalna vidljivost <200 m, verovatnoća 90%.

24.11.2020. Utorak: Pretežno oblačno i uglavnom suvo. Po kotlinama zadržavanje magle veći deo dana. U Vojvodini i Timočkoj Krajini u toku dana delimično razvedravanje.  Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od -1 do 4 stepena, a najviša od 5 do 9 stepeni, u Timočkoj Krajini do 11 stepeni. Upozorenje: MAGLA-Horizontalna vidljivost <200 m, verovatnoća 80%.

25.11.2020. Sreda: Uutro hladno sa slabim mrazem i maglom. Ponegde u nižim predelima i po kotlinama zadržavanje magle i niske oblačnosti veći deo dana, a na planinama i u krajevima bez magle biće pretežno sunčano. Najniža temperatura od  -3 do 1 stepen, a najviša od 5 do 11 stepeni, samo će u krajevima sa maglom biti hladnije. Upozorenje: MAGLA-Horizontalna vidljivost <200 m, verovatnoća 90%.

26.11.2020. Četvrtak: U nižim predelima i po kotlinama maglovito i tmurno, a u brdsko-planinskim pretežno sunčano. Najniža temperatura od  -4 do 0 stepeni, a najviša od 5 do 10 stepeni, samo će u krajevima sa maglom biti hladnije. Upozorenje: MAGLA-Horizontalna vidljivost <200 m, verovatnoća 90%.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 27.11.2020. do 01.12.2020.)
Do 28.11. u nižim predelima i po kotlinama maglovito, tmurno i hladno, a u brdsko-planinskim pretežno sunčano. Za dane vikenda i početkom naredne sedmice malo toplije uz prolazno naoblačenje s kišom. Na visokim planinama kiša i sneg.
 

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се